۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
رونمایی از ۲۱ محصول دانش بنیان در تبریز برای مقابله با کرونا
با حضور استاندار آذربایجان شرقی انجام شد؛

رونمایی از ۲۱ محصول دانش بنیان در تبریز برای مقابله با کرونا

تبریز- نمایشگاه دستاوردهای مرکز رشد و نوآوری تبریز در مقابله با شیوع ویروس کرونا با حضور پورمحمدی استاندار آذربایجان‌شرقی، رئیس دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه تبریز افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بازار، در مراسم افتتاح این نمایشگاه مسوولان شرکت‌ها و مخترعان گزارش اجمالی درخصوص نحوه عملکرد و کارآیی دستگاه‌های ابداعی، توانمندی‌ها و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در عرصه مقابله با شیوع کرونا ارائه کردند.

محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان‌شرقی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد دانشگاه‌ها و مراکز نوآوری در عرصه‌های مختلف به‌ویژه در زمینه مقابله با شیوع کرونا گفت: سرمایه‌گذاری‌هایی که در سال‌های گذشته در عرصه ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد صورت گرفته خوشبختانه امروز در حال ثمردهی به جامعه هستند.

استاندار آذربایجان‌شرقی ضمن تاکید بر آمادگی برای تامین مواد اولیه و منابع مالی شرکت‌های دانش بنیان در عرصه مقابله با کرونا از محل اعتبارات استانی افزود: با توجه به نیاز کشور و استان به محصولات مختلف مقابله با کرونا آماده تامین مواد اولیه و منابع مالی برای تولید انبوه این اختراعات هستیم.

 پورمحمدی با اشاره به اینکه برخی از این ابداعات برای اولین بار در سطح کشور صورت گرفته است، متذکر شد: برای معرفی این محصولات به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت تولید و استفاده در سطح ملی آمادگی داریم و به‌زودی از طریق کمیته علمی ستاد استانی مبارزه با کرونا پیگیر امور خواهیم شد.

علی پورزیاد، رئیس مرکز رشد و فناوری دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به عرضه ۲۱ محصول دانش بنیان توسط ۱۰ شرکت در این نمایشگاه خاطرنشان کرد: تعداد پنج محصول با اخذ مجوزهای موردنیاز به مرحله تولید انبوه رسیده‌اند و مابقی محصولات برای تولید انبوه در مرحله اخذ مجوزهای لازم هستند.

پورزیاد با اشاره به کیفیت مطلوب و رقابت‌پذیری این محصولات با نمونه‌های مشابه یادآور شد: اکثر این محصولات در عین حال که قابل رقابت با نمونه‌های خارجی هستند از نظر قیمت بسیار ارزانتر و مقرون به صرفه‌تر هستند و این امر علاوه‌بر بهبود وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و مراکز علمی موجب صرفه‌جوئی ارزی و اقتصادی می‌شود.

 شایان ذکر است؛ دستگاه ضدعفونی کننده به روش مه‌پاشی (ULV)، نرم‌افزار آزمایشگاه مجازی، پد الکترونیکی مخصوص آموزش مجازی، کیت اختصاصی تشخیص کرونا با تکنولوژی QRT- PCR، تهیه محلول‌های ضدعفونی دست و سطوح با انواع متد و برپایه‌های نانو و بدون الکل، لباس کار ایزوله ضد ویروس کرونا با ساختار پلاستیکی، دستگاه تصفیه هوا از مهم‌ترین محصولات عرضه شده در این نمایشگاه هستند.

همین گزارش می‌افزاید: در حاشیه این نمایشگاه، سایر فعالیت‌های دانشگاه تبریز در حوزه مقابله با کرونا از جمله کتابی تحت عنوان"کرونا: بینش‌­های اجتماعی- فرهنگی و روانشناختی، چند طرح پژوهشی مهم در رشته‌های مختلف علوم زیستی، علوم اجتماعی و روانشناسی، جغرافیا و علوم ورزشی در زمینه کرونا در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

تشکیل کمیته‌های علمی مختلف در زمینه مقابله با کرونا و عوارض آن، حضور مستمر و فعال اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز در کمیته‌های مختلف استانی مقابله با کرونا همچنین ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به‌صورت تلفنی از دیگر فعالیت‌های علمی و پژوهشی  دانشگاه تبریز برای مقابله با شیوع کروناست.

این نمایشگاه  از امروز به‌مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۱۸٬۹۶۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha