۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
روش‌های سه گانه فروش خودرو به مشتریان
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت تشریح کرد

روش‌های سه گانه فروش خودرو به مشتریان

صادقی نیارکی، سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: اجازه واسطه گری به کسانی که به دنبال تبدیل خودرو به کالای سرمایه‌ای هستند، نمی‌دهیم.

به گزارش بازار به نقل از صدا و سیما، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: با روش‌های فروش و پیش فروش خودرو، اجازه واسطه گری به کسانی که به دنبال تبدیل این کالا به کالای سرمایه‌ای هستند، نمی‌دهیم.

مهدی صادقی نیارکی با اشاره به این که به دنبال یک برنامه مشخص هستیم تا خودرو را به دست مصرف کننده واقعی برسانیم، افزود: توصیه می‌کنیم بعد از اعلام روش‌های فروش و پیش فروش و اصلاح قیمت، مردم وارد فرآیند خرید خودرو شوند.

وی گفت: مردم به هیچ عنوان در فضای هیجانی و رسانه‌ای که در هفته‌های اخیر ایجاد شده است وارد نشوند که ضرر می‌کنند و این حباب به زودی شکسته می‌شود.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت افزود: سه روش برای فروش و واگذاری خودرو در نظر گرفته شده است که عبارت است از فروش فوق العاده، پیش فروش (تا یکسال تحویل داده می‌شود) و مشارکت در تولید است.

صادقی نیارکی با تاکید بر این که اصل در این سه روش ایفای تعهدات است، گفت: ما هر چه در صنعت خودرو تولید کنیم ۶۰ درصد به ایفای تعهدات گذشته و معوقه اختصاص می‌یابد و بقیه در قالب درصدی که مشخص می‌شود که در اطلاعیه‌های فروش اطلاع رسانی خواهد شد به عنوان پیش فروش و فروش فوق العاده واگذار خواهد شد.

وی افزود: در فروش فوق العاده تحویل حداکثر تا سه ماه خواهد بود، یک هفته سایت باز خواهد شد و همه کسانی که تمایل دارند ثبت نام می‌کنند و دریافت وجه می‌شود و صرفاً مصرف کنندگانی که در سه سال گذشته در ثبت نام خرید خودرو حضور نداشتند می‌توانند وارد این مکانیزم شوند و حضور پیدا کنند.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: فروش فوق العاده در مقاطع دیگر ادامه خواهد داشت و فقط یک یا دو مرحله نیست پس از اتمام مرحله ثبت نام و دریافت وجه چنانچه تعداد ثبت نام کنندگان به میزان تعداد خودروهایی باشد که در اطلاعیه آمده است ما این خودروها را در مدت سه ماه بدون سود مشارکت تحویل مشتریان می‌دهیم.

صادقی نیارکی افزود: اگر تعداد متقاضیانی که ثبت نام کردند بیشتر از تعداد خودروهای قابل عرضه باشد فرآیند قرعه کشی با حضور مراجع نظارتی در شرکت‌های خودرو ساز اتفاق می‌افتد و متعاقباً پول‌هایی که دریافت شده چنانچه که در قرعه کشی اسامی آن‌ها احراز نشده باشد به مشتریان پس داده می‌شود و یا در فرآیند قرعه کشی یا ثبت نام آتی مشارکت داده خواهد شد.

وی گفت: ۴۰ درصد ظرفیت فروش، به فروش فوق العاده اختصاص داده می‌شود و بقیه ثبت نام‌ها تا یک سال یعنی ۳ تا ۱۲ ماه به صورت پیش فروش است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت افزود: مجدداً با کسر تعهدات معوق و تعهدات جاری ظرفیت احصاء می‌شود و اطلاعیه صادر خواهد شد، در فرآیند پیش فروش مجدد سایت باز می‌شود و سود مشارکتی در آنجا هم نداریم، چون صرفاً برای مصرف کننده است و کالای سرمایه‌ای نیست.

صادقی نیارکی گفت: روش‌های دیگر با ظرفیت‌های کمتری از تولید ۵۰ و ۱۵ درصد در سال‌های آتی است، اسم این روش مشارکت در تولید است که متعاقباً اعلام خواهد شد و مشتریان می‌توانند ثبت نام کنند و خودروی خود را در زمان مقرر و حداقل پرداخت دریافت و استفاده کنند.

کد خبر: ۱۸٬۹۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha