۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
ترامپ آمریکایی ها را به کام فقر، بدبختی و مرگ کشانده است
استاد دانشگاه کالیفرنیا:

ترامپ آمریکایی ها را به کام فقر، بدبختی و مرگ کشانده است

مصیبت اصلی در امریکا ناشی از شکست طولانی مدت واشنگتن جهت پشتیبانی مورد نیاز از مردم خود است.

فاطمه محمدی پور؛ بازار – سایت تحلیلی گاردین در مطلبی با قلم «رابرت ریچ»، وزیر کار سابق ایالات متحده آمریکا،استاد سیاست های عمومی در دانشگاه کالیفرنیا و نویسنده کتاب نجات سرمایه داری نوشت: دونالد ترامپ با استراتژی های اشتباه امریکایی ها را به کام فقر، بدبختی و مرگ کشانده است.

ترجمه متن این گزارش در ادامه آمده است.

هیچ کشور پیشرفته دیگری به جزء ایالات متحده آمریکا حمایت از مراقبت های بهداشتی و شغلی را انکار نمی کند یا قرنطینه را در حالی که تلفات روبه افزایش است پایان نمی دهد و واقعیت این است که هیچ ملتی دیگری به اندازه ایالات متحده امریکا در پی شیوع ویروس کرونا و بیماری همه گیر کووید ۱۹ متحمل مرگ نشده است. آمریکا 4.25 درصد از جمعیت جهان را داراست این در حالی است که حدود 30 درصد از مرگ و میر ناشی از این بیماری همه گیر را به خود اختصاص داده است. این فاجعه است.

آمریکا تنها کشور پیشرفته ای است که  نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در آن هنوز صعودی است. پیش بینی می شود تا اول ژوئن در هر روز سه هزار نفر جان خود را در اثر این بیماری از دست دهد. هیچ ملتی دیگری به جز امریکا اقدامات امنیتی و اجتماعی جهت کنترل بیماری را خاتمه نداد در حالی که مرگ و میر در آن در حال افزایش است. هیچ کشور پیشرفته دیگری به اندازه ایالات متحده عدم آمادگی لازم را برای این بیماری همه گیری نداشت.

کارشناسان بهداشت عمومی در اواسط ژانویه به دونالد ترامپ گفتند که اقدامات فوری برای متوقف کردن شیوع Covid-۱۹ لازم است. اما ترامپ تا ۱۶ مارس به این دستورالعمل ها توجهی نکرد. اپیدمیولوژیست ها تخمین می زنند که اگر ترامپ در همان ابتدا به دستورالعمل های بخش بهداشت عمومی توجه می کرد، از ۹۰ درصد مرگ و میرهای ناشی از موج اول کووید ۱۹ جلوگیری می شد.

هیچ کشوری به جز ایالات متحده آمریکا خرید دستگاههای تهویه و تجهیزات محافظ شخصی را به ایالت ها و بخش های فرعی واگذار نکرده است. در هیچ کشوری به اندازه امریکا  استان ها یا ایالت های آن در زمینه مقابله با ویروس کرونا با یکدیگر متفاوت عمل نمی کنند.  در هیچ کشوری مانند امریکا کارشناسان بهداشت عمومی و آمادگی اضطراری کنار گذاشته نشده و افراد سیاسی اداره امور را در دست نگرفته اند.

 Covid-۱۹ در هیچ کشور پیشرفته دیگری تا این حد شهروندان طبقه متوسط ​​را به سرعت وارد طبقه فقیر نکرده است. موسسه شهری گزارش می دهد که بیش از ۳۰٪ از بزرگسالان آمریکایی مجبور شده اند هزینه های خود برای غذا را کاهش دهند.

در بهترین حالت ، آمریکایی ها فقط یکبار چک هایی با مبلغ ۱۲۰۰ دلار دریافت کرده اند ، مبلغی که فقط هزینه اجاره خانه و مواد غذایی حدود یک هفته هر آمریکایی را پوشش می دهد.تعداد معدودی از کارگران امریکایی مزایای بیکاری را دریافت می کنند ، زیرا دفاتر بیکاری مملو از مطالبات هستند.

برنامه حمایت از حقوق و دستمزد کنگره نیز بسیار آشفته شده است. از آنجا که وجوه از طریق موسسات مالی توزیع شده اند ، بانک ها پول خود را جمع کرده و به مشتریان مورد علاقه خود پاداش میدهند. از مبلغ 350 میلیارد دلاری که در ابتدا برای مشاغل کوچک در نظر گرفته شده بود ، 243.4 میلیارد دلار به شرکتهای بزرگ و با مالکیت عمومی رسیده است. در همین حال ، خزانه داری و بانک مرکزی فدرال، شرکت های بزرگ را از بدهی هایی که در سالهای اخیر انباشته کرده اند نجات می دهد تا سهام خود را پس بگیرند.

چرا آمریکا با سایر کشورهای پیشرفته جهت مقابله با تهدید ویروس کرونا به طور متفاوت عمل کرده است؟ چرا همه چیز به طرز غم انگیزی اشتباه پیش رفته است؟

دلیل عمده استراتژی های اشتباه ترامپ و وجود افراد بی کفایت در دستگاه های اداری و دولتی است. اما دلایلی با ریشه های عمیق تری نیز وجود دارد. ویروس کرونا  به ویژه در آمریکا بسیار قدرتمند بوده است زیرا آمریکا تنها کشور صنعتی است که فاقد مراقبت های بهداشتی جهانی است. بسیاری از خانواده ها تمایلی به دیدن پزشکان و معاینه در اورژانس ندارند از ترس اینکه باید مبالغ هنگفتی را برای درمان و ویزیت خود پرداخت نمایند.

 آمریکا همچنین تنها کشور از  ۲۲ کشور پیشرفته جهان است که به همه کارگران استراحت  پزشکی نمی دهد. در نتیجه ، بسیاری از کارگران آمریکایی زمانی که می بایست در خانه باشند تا درمان شوند، مجبورند به محل کار بازگردند بنابراین مکانهای کار آمریکایی خطرناک تر از هر  مکانی هستند. حتی قبل از آنکه Covid-۱۹ به این میزان شیوع یابد، میزان مرگ و میر در بین کارگران آمریکایی بیشتر از اروپایی ها بود.

حتی قبل از اینکه این بیماری همه گیر آمریکایی ها را از شغل و درآمد خود دور  کند ، رشد متوسط ​​دستمزد در ایالات متحده آمریکا از رشد متوسط ​​دستمزد در بیشتر کشورهای پیشرفته کمتر بود. از سال ۱۹۸۰ ، سهم کارگران آمریکایی از کل درآمد ملی بیشتر از سایر کشورهای ثروتمند کاهش یافته است. در کشورهای دیگر ، اتحادیه ها مدت هاست که به دنبال شرایط کار امن تر و دستمزد بالاتر هستند اما کارگران آمریکایی نسبت به کارگران سایر اقتصادهای پیشرفته به مراتب کمتر وارد اتحادیه می شوند. تنها ۶.۴٪ از کارگران بخش خصوصی در آمریکا به یک اتحادیه تعلق دارند که این میزان در مقایسه با بیش از ۲۶٪ در کانادا ، ۳۷٪ در ایتالیا ، ۶۷٪ در سوئد و ۲۵٪ در انگلیس بسیار پایین است.

 بنابراین چه کسی و چه چیزی مقصر وخیم تر شدن وضعیت در امریکا و از دست دادن جان هزاران نفر در این کشور است؟ باید گفت تا حدودی ، سوء رفتار دونالد ترامپ. اما مصیبت اصلی ناشی از شکست طولانی مدت آمریکا جهت پشتیبانی مورد نیاز از مردم خود است.

کد خبر: ۱۸٬۸۷۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha