به گزارش بازار، سید عباس حسینی در نشست هم اندیشی با تعدادی از مدیران عامل شرکتهای بیمهای در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی، اظهار داشت: ما نظیر همین جلسات را با مدیران کلیه بانکهای کشور اعم از بانکهای دولتی و خصوصی برگزار و تلاش میکنیم در آن جلسات، منویات و سیاستهای دولت و وزارت اقتصاد را تشریح و تشریک مساعی کنیم؛ ضمن اینکه اگر آنها دغدغههای قانونی دارند ما به عنوان سیاستگذاری کلان و نمایندگان آنها در دولت پیگیری کنیم.
وی با اشاره به برگزاری جلسات منظم بیمه مرکزی با مدیران بیمهای، گفت: به نظر ما رسید، اگر ما نیز چنین جلساتی را با صنعت بیمه کشور داشته باشیم، خالی از فایده نخواهد بود.
معاون وزیر اقتصاد توضیح داد: دعوت ما شامل بیمههای دولتی و نیز آن دسته از شرکتهای بیمهای است که وزارت اقتصاد، یا به طور مستقیم در مدیریت آنها دخیل بوده و اختیار دار است و یا بیمههایی که این وزارتخانه بطور غیر مستقیم، مثلا از طریق بانکهای دولتی به عنوان سهامدار آنها، میتواند در سیاست گذاری شان اعمال مدیریت کند.
حسینی دوره زمانی این جلسات را، دورههای چهار یا شش ماهه عنوان کرد که طی آن، مدیران صنعت بیمه با حضور وزیر اقتصاد بتوانند گزارش عملکرد و دغدغهها و مشکلات خود را تشریح و برای حل آنها همفکری کنند.
وی خطاب به مدیران صنعت بیمه گفت: در این جلسات، شما میتوانید به بیان ضرورتها و اولویتهای صنعت بیمه، در هر جایی که احساس میکنید ما باید کمک حال و کنار شما باشیم و احیانا نیازمند تصویب قوانینی هستیم، بپردازید، بویژه آن که جلسات و مباحث مربوط به لوایح برنامه هفتم توسعه و بودجه سال آینده، در حال آغاز شدن است و این فرصت بسیار خوبی هست برای اینکه با کمک شما و بیمه مرکزی، مسایل مورد نیاز را در قوانین بگنجانیم.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد در ادامه به تشریح انتظارت وزارت اقتصاد از صنعت بیمه کشور پرداخت و گفت: یکی از کلید واژههای مورد تأکید این وزارتخانه، بحث مردمی کردن صنعت بیمه و توجه به این نکته مهم است که صنعت بیمه نباید از مردم فاصله بگیرد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال، مالک یک دستگاه خودروی پراید، شاید چند سال قبل، خودروی خود را به قیمت زیر ۱۰ میلیون تومان خریده و حالا بدون آنکه درآمد وی اضافه شده باشد، قیمت خودروی وی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است؛ اگر هنگام مراجعه این فرد به شرکت بیمه، با مبلغ حق بیمه مثلا ۱۰ میلیونی مواجه شود، طبیعی است که بین او و دیگر افراد مشابه، با بیمه، فاصله ایجاد میشود.
حسینی تصریح کرد: بنابراین میخواهم توجه کنید به اینکه بیمه را مردمی نگاه دارید و کاری نکنید که این فاصلههای قیمتی منجر به دور شدن بُعد اجتماعی و اقتصادی کشور از همدیگر شود.
معاون وزیر اقتصاد تأمین مالی بخش تولید را یکی دیگر از انتظارت و کلید واژههای مورد تأکید دولت از صنعت بیمه عنوان کرد و گفت: در این جلسات میتوانیم به این جمع بندی برسیم که صنعت بیمه چگونه میتواند در تأمین مالی اقتصاد کلان کشور به نحوی حضور داشته باشد که مثلا ما چند پروژه مشخص ملی داشته باشیم که بتوانیم بگوییم، این چند پروژه را صنعت بیمه کشور تامین مالی میکند.
به گفته وی، وزیر اقتصاد اهتمام ویژهای برای تحقق موضوع عدالت در صنعت بیمه کشور دارد.
وی با طرح این سؤال که صنعت بیمه چگونه میتواند در تحقق عدالت بیمهای نقش آفرینی کند و مصوباتی داشته باشد و اینکه اساسا مفهوم عدالت بیمهای چیست؟ گفت: شاید بتوان موضوع را اینگونه نیز مورد بررسی قرار داد که در کدام بخش از قوانین و عملکرد صنعت بیمه؛ این «عدالت» نهفته است تا بتوان آن را تقویت کرد.
حسینی «شفافیت» و تعمیق آن را یکی دیگر از محورهای مورد انتظار وزارت اقتصاد از صنعت بیمه کشور خواند که وزیر اقتصاد اراده جدی در این خصوص دارد.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد ادامه داد: ما در صنعت بانکی این اراده را بخوبی نشان دادیم؛ به عنوان مثال فهرست ابربدهکاران بانکی یا صورتهای مالی شرکتهای دولتی برای اولین بار در تاریخ، در این دوره اعلام شد و ما از این اولین بارها در دولت سیزدهم، زیاد داریم.
نظر شما