به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، سردار تیمور حسینی درباره کیفیت خودروهای داخلی، گفت: براساس تبصره ۳ ماده ۱۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، به پلیس اختیار داده شده که اگر در یک تصادف تشخیص دهد که یک سازمان موجب وقوع تصادف یا افزایش خسارتها و صدمات شده، به این سازمان به عنوان مقصر در تصادف، سهم تقصیر دهد؛ این موضوع درباره راه، خودرو و سایر علل در دستورکار ما قرار دارد.
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: جای پلیس در شوراهایی که مسئول سیاستگذاری فنی و ایمنی هستند، خودرو خالی بوده و این نقیصهای بزرگ است.
وی در پاسخ به این پرسش که چند درصد از مشکلات و تصادفات جادهای به دلیل ناایمن بودن خودروها است، تصریح کرد: نقش ایمنی خودرو در این موضوع بیبدیل است؛ خودرو میتواند دو نقش در این زمینه ایفا کند؛ نخست تجهیز خودرو به سیستمهای اکتیو میتواند از وقوع تصادف جلوگیری کند؛ این سیستمها، سنسورهایی هستند که میتواند بر خودرو نصب شود و با تشخیص مانعی در مقابل، خودبه خود گاز خودرو را از کار بیاندازد و ترمز را فعال کند.
حسینی با بیان اینکه خودروهای مجهز به سیستم اکتیو حداقل تا ۷۰ درصد میتواند از وقوع تصادف جلوگیری کند اضافه کرد: علاوه بر اینکه تجهیز خودرو به سیستم اکتیو ضرورت دارد، خودروها باید مجهز به سیستم غیرفعال یعنی بدنه و ستونهای محکم، شیشهها، کمربند و کیسه هوای ایمن نیز باشند تا اگر به هر دلیلی تصادف رخ داد، از جان راننده و سرنشینان به درستی حفاظت شود.
وی در گفتوگو با خانه ملت با بیان اینکه در حوزه خودرو مسائل و مشکلاتمان فراوان است، تصریح کرد: یکی از مسائل جدی ما در این حوزه مدیریتی است و ربطی به تکنولوژی یا فناوری ندارد؛ امروز تکنولوژی و فناوری در دسترس است. بنز و و ب، ام، از تکنولوژیهای موجود استفاده میکنند زیرا در بازار رقابتی بسیار شدید فعالیت میکنند.
نظر شما