علی فرهنگ آسا در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه کشت قراردادی به منظور حمایت از کشاورزی در مناطق مختلف جهان از جمله کشور اجرا می شود، افزود: حمایت از تولید ملی هدف اصلی کشت قراردادی به شمار می رود.
وی با اشاره به ظرفیت کشور برای تولید محصولات اساسی و کم آب بر اظهار داشت: برای اولین بار طبق تفاهمنامه ای در سال ۱۳۹۹ با وزارت جهاد کشاورزی منعقد شد تا با بخش خصوصی برای تولید روغن و خوراک دام وارد عملیات اجرایی شود.
وی افزود: در سال اول ۱۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از عرصه های در چهار استان کشور زیر کشت طرح قرار گرفت و در سال جاری کشت قراردادی کلزا در مازندران اجرا شد و ۷۷ هکتار از عرصه ها طی سال قبل با ۱۵۰ کشاورز برای کشت قراردادی کلزا تفاهمنامه امضاء شد.
فرهنگ آسا تصریح کرد: کشت قراردادی درپی آن است که بسیاری از مشکلات فراروی تولید کشاورزی را رفع کند زیرا کشاورز در تامین نهاده ها و بازرگانی با مشکلاتی روبرو است و در قالب طرح متعهد به خرید محصول از کشاورزان خواهیم بود.
مجری طرح کشت قراردادی دانه های روغنی در مازندران یادآور شد: استان مازندران از جمله استان هایی است که بیشترین پتانسیل در زمینه تولید غذای کشور را دارد و سعی می کنیم همکاری خوبی برای اجرای این طرح داشته باشیم.
نظر شما