۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
کاهش سود سپرده ها؛ فرصت طلایی برای جذب سرمایه به بازار تولید مسکن
عضو کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد

کاهش سود سپرده ها؛ فرصت طلایی برای جذب سرمایه به بازار تولید مسکن

کیان پور، عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: مهم ترین رسالت و اولویت کنونی وزارت راه و شهرسازی، ایجاد زمینه های جذاب سرمایه گذاری در بازار مسکن است تا مردم به دلیل کاهش سود سپرده های بانکی، سرمایه های خود را از بانک ها بیرون کشیده و به سمت بازار تولید مسکن ببرند.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مجید کیان پور عضو کمیسیون عمران مجلس، کاهش سود سپرده های بانکی را همانند یک شمشیر دو لبه توصیف کرد و گفت: قطعا نتایج این اقدام بستگی به عملکرد و برنامه ریزی دستگاه های اقتصادی کشور دارد، از این رو اگر به درستی برنامه ریزی صورت گیرد، می توان از مزایای کاهش سود سپرده های بانکی و به تبع آن خروج سرمایه ها از بانک ها به بازارهای اقتصادی استفاده کرد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمارها، حجم سپرده‌های بانکی در سال گذشته از مرز ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان گذشت، این حجم از سرمایه، یک ظرفیت بالقوه برای تقویت بخش های اقتصادی و تولیدی کشور است، اما قطعا اگر به درستی هدایت نشود، به همان میزان می تواند تخریب کننده اقتصاد کشور باشد، در سال های گذشته شاهد بودیم که عدم مدیریت نقدینگی سرگردان موجب بروز تلاطم و گرانی در بازارهای اقتصادی از جمله ارز، سکه، خودرو و مسکن شد.

وی گفت: اگر ما بتوانیم که سرمایه های انباشت شده در بانک ها را به سمت بخش های تولیدی به ویژه تولید مسکن سوق بدهیم، آن زمان اقتصاد کشور متحول شده و سرمایه گذاران از اقدام خود رضایت کامل خواهند داشت.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: بازار مسکن اعم از حوزه ساخت و ساز و خرید و فروش مسکن سهم ۳۰ درصدی از اقتصاد کشور دارد، یعنی اگر موتور اقتصادی بازار مسکن راه بیافتد، آن زمان اقتصاد کشور نیز رونق خواهد گرد.

مهم ترین رسالت کنونی وزارت راه، ایجاد زمینه های جذاب سرمایه گذاری در بازار مسکن است

کیان پور افزود: به نظر من مهم ترین رسالت و اولویت کنونی وزارت راه و شهرسازی، ایجاد زمینه های جذاب سرمایه گذاری در بازار مسکن است تا مردم سرمایه های خود را از بانک ها بیرون کشیده و به سمت بازار تولید مسکن ببرند، در شرایط کنونی بازار ساخت و ساز مسکن جذابیت ویژه ای برای سرمایه گذاران و سازندگان ندارد و این مسئله موجب شده که سیر آماری ساخت و ساز بسیار کند افزایش یابد.

کد خبر: ۱۶٬۰۷۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha