احسان حسن زاده در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به تبدیل شیرآلات قدیمی به هوشمند اظهار داشت: با توجه به اینکه دنیا به سمت خشکسالی رفته است و هوشمندسازی شیرآلات در مصرف بهینه آب تاثیر بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه نصب مبدل های هوشمند برای شیرآلات قدیم حدود سالانه ۴۴۰ میلیون مترمکعب آب در کشور ذخیره سازی می شود، افزود: شیرهای قدیمی بدون تغییر در ساختار لوله کشی، هوشمند می شود.
وی یادآور شد: از آنجایی که امکان تغییر لوله کشی ساختمان به دلیل توکاربودن آن وجود ندارد، هوشمند سازی سیستم لوله کشی سبب صرفه جویی در هزینه ها می شود.
حسن زاده یادآور شد: نصب مبدل هوشمند در خروجی نهایی شیرآب ها، آن را هوشمند می کند در حالی که تعوض کامل لوله کشی ها هزینه های زیادی دربر دارد.
این کارآفرین تصریح کرد: از آن جایی که امکان دسترسی به لوله کشی های ساختمان وجود ندارد، مبدل هوشمند می تواند نیاز خانوارها را تامین کند.
وی ساخت پنل های خورشیدی جدید با توان بالا و بدون مبدل را از دیگر ابتکارات بیان کرد و گفت: این پنل برای نیروهای خورشیدی استفاده می شود و این سیستم سبب افزایش راندمان و کاهش هزینه های نیروگاه ها می شود و این دو محصول تولیدی بومی سازی شده است.
نظر شما