به گزارش بازار، قیمت نفت خام برنت با ۶.۴۵ دلار معادل ۵.۷ درصد کاهش به ۱۰۵ دلار و ۹۴ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۶.۶۸ دلار معادل ۶.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۰۳.۰۹ دلار در هر بشکه رسید. اگر چه هر دو قرارداد دستخوش کاهش قیمتهای متوالی شدهاند، اما هر دو قرارداد در سال جاری تاکنون حدود ۳۵ درصد سود داشتهاند.
بازارهای مالی جهانی از نگرانی درباره افزایش نرخ بهره و نگرانیهای مربوط به رکود متاثر شدهاند و محدودیتهای شدیدتر و گسترده تر COVID-۱۹ در چین منجر به کاهش رشد صادرات در اقتصاد شماره ۲ جهان در ماه آوریل شد.
به گفته اندرو لیپو، رئیس شرکت Lipow Oil Associated در هیوستون، قفلهای ناشی از کووید در چین بر بازار نفت تأثیر منفی میگذارد که همراه با سهام در حال فروختن است.
واردات نفت خام چین در چهار ماهه اول سال ۲۰۲۲ نسبت به سال گذشته ۴.۸ درصد کاهش یافت، اما واردات آوریل نزدیک به ۷ درصد افزایش یافت.
عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده نفت جهان، قیمت نفت خام آسیا و اروپا را در ماه ژوئن کاهش داد.
الکساندر نواک، معاون نخستوزیر روسیه گفت: تولید نفت در اوایل ماه مه نسبت به آوریل افزایش یافت و تولید پس از کاهش تولید در آوریل به دلیل اعمال تحریمهای کشورهای غربی به دلیل بحران اوکراین تثبیت شد.
هفته گذشته، کمیسیون اروپا تحریم مرحلهای نفت روسیه را پیشنهاد کرد و قیمتهای برنت و وستتیآی را برای دومین هفته متوالی افزایش داد. این پیشنهاد برای تصویب نیاز به رأی وحدت رویه اعضای اتحادیه اروپا در این هفته دارد.
تحریم نفت اتحادیه اروپا باعث ایجاد یک تغییر لرزهای در بازارهای نفت خام اروپا و جهان خواهد شد که مرکز پژوهشی ریستاد انرژی انتظار دارد تا دسامبر ۲۰۲۲ به طور کامل شاهد کاهش ۳ میلیون بشکه در روز واردات نفت خام اتحادیه اروپا از روسیه باشد.
به گفته سه منبع آگاه به رویترز، مقامات آلمانی بی سروصدا برای هرگونه توقف ناگهانی عرضه گاز روسیه با بسته اضطراری که می تواند شامل کنترل شرکت های مهم باشد، آماده می شوند.
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
در پی سنگین شدن قرنطینهها در چین رقم خورد
سقوط ۶ درصدی قیمت نفت
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه حدود ۶ درصد کاهش یافت. این در حالی است که ادامه قرنطینههای ناشی از ویروس کرونا در چین، بزرگترین واردکننده نفت، باعث افزایش نگرانیها درباره تقاضای نفت شده است.
کد خبر: ۱۴۹٬۶۸۰
نظر شما