۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۷
معادل کل هزینه آموزشگاه‌های عالی صرف واردات روغن می‌شود
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

معادل کل هزینه آموزشگاه‌های عالی صرف واردات روغن می‌شود

عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: معادل کل هزینه آموزشگاه‌های عالی کشور صرف واردات روغن می‌شود.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست امروز (شنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه) کمیسیون متبوع خود در خصوص بررسی موضوع دانه‌های روغنی، گفت: معادل کل هزینه آموزشگاه‌های عالی کشور صرف واردات روغن می‌شود؛ می‌توانیم در راستای کاهش میزان وابستگی‌ها و نیاز به واردات گام برداریم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نشست مشترکی بین معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تات و کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس به منظور بررسی موضوعات در حوزه دانه‌های روغنی برگزار می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی باید گزارش‌های عملکرد سه ماهه خود را به کمیته تولیدات گیاهی کمیسیون ارائه و رئیس این کمیته در جلسات معاونت زراعت حاضر شود، تصریح کرد: باید در زمینه توسعه کشت دانه‌های روغنی امکانات تشویقی مدنظر قرار بگیرد، در حال حاضر در زمینه تولید دانه‌های روغنی تضعیف شده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه در اولین نشست شورای قیمت گذاری باید قیمت دانه‌های روغنی ازجمله کلزا متناسب با هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت تعیین شود، عنوان کرد: از طریق کمیسیون نیز مکاتباتی را با رئیس جمهور انجام می‌دهیم.

عسکری با اشاره به اینکه بسیاری از اراضی شمال کشور به دلیل عدم زهکشی زیر کشت نرفته‌اند در حالی که این سه استان می‌توانند نیاز ما به دانه‌های روغنی را برطرف کنند، افزود: باید در حوزه کشت کلزا به سمت مکانیزاسیون متناسب با اقلیم کشور گام برداریم زیرا این محصول ریزش شدیدی پس از خشک شدن دارد و بعد از ریزش نیز قابل استفاده نیست.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات مهمی که باید در زمینه توسعه کشت دانه‌های روغنی به آن توجه کنیم ترویج است، باید استان‌هایی که اقلیم متناسبی با کشت دانه‌های روغنی دارند شناسایی و مروجین را در آنها فعال کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تمامی دولت‌ها مدعی اجرای اصلاح الگوی کشت در کشور بوده‌اند اما پس از روی کار آمدن در راستای آن اقدامی نکرده‌اند، عنوان کرد: معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی باید در راستای اجرایی کردن اصلاح الگوی کشت در کشور اقدامات لازم را آغاز کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: در زمینه بذر هیبرید دانه‌های روغنی نیز باید به ظرفیت داخلی توجه کنیم تا فضا برای تعداد محدودی از افراد سودجو فراهم نشود.

کد خبر: ۱۴۸٬۲۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha