علی اکبر جلالی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهارکرد: با حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی هزینه های سربار و جانبی پروژه های عمرانی و ساختمانی به طرز مشهودی افزایش می یابد.
عضو شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گلستان با بیان این که هر اقدامی برای حذف ارز یارانه ای باید به صورت تدریجی و آرام اجرایی شود، گفت: اجرای ضربتی ارز یارانه ای تبعات تورمی چشمگیری در بازار ایجاد می کند.
وی افزود: حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی راهکار مهمی برای از بین بردن رانت در حوزه اقتصاد کشور بوده و مورد پذیرش همه طیف های سیاسی و اجتماعی جامعه است.
جلالی ادامه داد: اختلاف قیمت بین ارز یارانه ای و قیمت بازار رقمی معادل ۲۵ هزار تومان است که هر گونه تخصیص غیرکارشناسانه ارز یارانه ای، موجب ایجاد فساد و رانت در اقتصاد می شود.
عضو شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گلستان گفت: حذف ارز یارانه ای، قیمت تمام شده پروژه ها از جمله پروژه های حوزه ساخت مسکن را افزایش می دهد و به شرکت های پیمانکاری خسارت می زند لذا باید دولت راهکاری برای جبران زیان های وارده به پیمانکاران پیش بینی کند.
وی افزود: اعمال تعدیل در تعیین نرخ اجرای پروژه های عمرانی یکی از روش هایی است که دولت می تواند برای حمایت از بخش خصوصی اجرایی کند.
جلالی گفت: هر چند در سال جاری شاهد افزایش ۵۷ درصدی دستمزد کارگران هستیم اما حذف ارز یارانه ای موجب گرانی برخی اقلام و مایحتاج ضروری خانوارها شده و توان خرید کارگران کاهش می یابد.
نظر شما