نقی اسدی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: از سال های گذشته تاکنون ۳۷۸ واحد صنایع تبدیلی از جمله در بخش های زراعی با ظرفیت تولید یک میلیون و ۳۴۰ هزار تن، باغی با ظرفیت تولید ۱۸۸ هزار تن، دامی با ظرفیت تولید دو میلیون و ۷۴۴ هزار تن راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد این صنایع تبدیلی در مجموع به طور مستقیم اشتغال بیش از ۱۳ هزار و ۸۷۴ نفر را در پی داشته است، افزود: فعالان حوزه اقتصادی گلستان همواره بر اهمیت سرمایه گذاری و حمایت از توسعه صنایع تبدیلی استان در حذف خام فروشی محصولات کشاورزی منطقه تاکید فراوان دارند تا آثار مثبت آن در زندگی بهره برداران و رونق اقتصادی استان بیشتر دیده شود.
اسدی یکی از اصلی ترین مشکلات صنایع تبدیلی در گلستان را نداشتن تامین سرمایه در گردش برشمرد و خاطرنشان کرد: در زمان حاضر این واحدها با ظرفیت بین ۲۰ تا ۳۰ درصد فعالیت دارند و از مهم ترین مشکل آن ها نداشتن سرمایه در گردش برای تامین مواد اولیه است .
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گلستان یادآور شد: ایجاد رونق صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در منطقه، نیازمند حمایت برای تزریق تسهیلات ارزان قیمت و ایجاد، نوسازی، بازسازی و خرید ماده خام در فرایند فرآوری و همچنین ارایه مشوق های لازم برای حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی استان در اولویت قرار دارد.
وی ایجاد صنایع تبدیلی و حمایت از این بخش را یک ضرورت برای استان برشمرد وگفت: صنایع تبدیلی وابسته به کشاورزی به عنوان شرط لازم و محرک توسعه این بخش در استان محسوب می شود و در واقع صنعتی شدن کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی دارای ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر است.
نظر شما