به گزارش بازار، سجاد رامندی افزود: حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در سال ٩٩، معادل ٨٢ هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: از این مبلغ ٣٣ درصد به بیمههای شخص ثالث و مازاد مربوط است.
کارشناس صنعت بیمه با بیان اینکه حسب مقررات مربوط ١٠ درصد از این مبلغ معادل ٢ هزار و ٧٠٠ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است، گفت: پیش بینی ما در سال ١۴٠٠ تولید منابع مالی ٣ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومانی و در سال ١۴٠١ تولید منابع مالی ۵ هزار میلیارد تومانی است.
رامندی افزود: بر اساس برنامهریزی و گزارشهای وزارت بهداشت معمولا منابع مالی برای وزارت بهداشت در خصوص درمان مصدومان حوادث جادهای مناسب بوده است.
وی ادامه داد: برای مثال در ۶ ماهه نخست سال ١۴٠٠، هزار و ٣۴٠ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته، درحالیکه مجموع هزینهکرد وزارت بهداشت در این حوزه هزار میلیارد تومان بوده و ۵١۶ هزار پرونده در این بازه زمانی با میانگین ٢ میلیون تومان تشکیل شده است.
کارشناس صنعت بیمه گفت: کارشناسان صنعت بیمه نیاز دارند اطلاعات و جزئیات بیشتر در این زمینه در اختیار داشته باشند تا تحلیل بهتری از این اطلاعات داشته باشند.
رامندی افزود: در سالهای اخیر دسترسی کارشناسان صنعت بیمه به این اطلاعات محدود بوده و گزارشهای روشنی منتشر نشده است.
وی گفت: یک نکته حائز اهمیت از منظر جامعه این است که با توجه به اینکه بندها و تبصرههای مختلفی برای استفاده از این خدمات گذاشته شده است، معمولا مردم در این بخش متحمل هزینههایی میشوند و ممکن است خدمات را رایگان دریافت نکنند.
کارشناس صنعت بیمه افزود: برای مثال در انتقالی که بین بخش خصوصی و دولتی صورت میگیرد، در ارجاعات بین بیمارستانها، در پذیرش و در فرصت دو ماههای که برای درمان بیماران گذاشته شده است؛ همه اینها محدودیتهایی است که میتواند منجر به تحمیل هزینه به مردم شود.
رامندی ادامه داد: صنعت بیمه انتظار دارد با توجه به منابعی که در اختیار وزارت بهداشت قرار میگیرد، خدمات با کیفیت بهتری به مردم ارائه شود و مردم بتوانند از درمان رایگان در این بخش بهرهمند شوند.
نظر شما