حجت اله علی محمدی در گفتگو با خبرنگار بازار دستمزدمحوری کارشناسان را از جمله چالش ها بیان کرد و گفت: باید دستمزد به ازای دانش محوری مطرح شود تا نسبت به ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات اقدام کنیم.
وی با اشاره به طرح سدات (سهم بری دانش از تولید) اظهار داشت: سازمان تخصصی نظام مهندسی در کنار دولت قرار دارد و باید از ظرفیت های موجود به نحو مطلوب بسته شود.
وی شمار اعضای نظام مهندسی کشاورزی را ۱۶ هزار نفر ذکر کرد و خواستار بهره گیری از ظرفیت های موجود شد و گفت: وضعیت موجود در روستاها بسیار متقاوت شده و با از کارشناسان در بدنه دهیاری ها به عنوان مروجان کشاورزی استفاده شود.
علی محمدی ادامه داد: در حال آماده کردن طرحی برای احیای روستاها و بهره گیری از کارشناسان با شعار هر روستا یک مرکز خدمات کشاورزی هستیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران یکی از مشکلات فرا روی را واگذاری امور نظیر آب و خاک و اراضی دانست و گفت: می توان با واگذاری این امور به نظام مهندسی کشاورزی، صدور مجوز در کمترین زمان صورت گیرد.
وی ادامه داد: تمام پیمانکاران جهاد کشاورزی باید از نظام مهندسی کشاورزی رتبه داشته باشند و درصدی از قرارداد برای نظارت و آموزش به سازمان پرداخت شود ولی شاهد هستیم که این مصوبه دولت اجرایی نمی شود.
علی محمدی یادآور شد: مردم در زمینه صدور مجوز دارای مشکل هستند و استعلام های غیرضروری و فرآیندهای طولانی مشکلات را شدت بخشیده است.
وی با اشاره به ساماندهی مرغداری های غیرمجاز در استان، اجرای این طرح را در استان ضروری برشمرد.
نظر شما