به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمود کریمی بیرانوند سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تشریح جزییات مصوبه هیات وزیران در خصوص برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی گفت: شهرهای مرز نشین سالها است که از مزیت اصلی خود به عنوان پایگاههای صادراتی انواع کالا و خدمات دور افتاده اند. برهمین اساس و بدلیل اهمیت موضوع و نقشی که استانها و شهرهای مرزنشین در توسعه کسب و کارهای کشور و هم در توسعه و افزایش رفاه و معیشت دارند، طی دو جلسه ای که شورای عالی اشتغال به ریاست آیت الله رییسی برگزار کرد، دو مصوبه در شورای عالی اشتغال در این خصوص به تصویب رسید.
وی در همین زمینه به مصوبه هیات وزیران در خصوص برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی اشاره کرد و گفت : عمده راهبردی که در این مناطق برای پایداری مشاغل به کار گرفته خواهد شد این است که تجارت کالایی و تجارت خدماتی را به مزیت های این شهرها اضافه کنیم.
وی افزود: همچنین تسهیلاتی را که در این شهرها و استانها به کسب و کارها ارایه می شود نیز در راستای مزیت اصلی آنها که در واقع همان بهبود صادرات است تخصیص داده شود.
کریمی افزود: زیر ساخت هایی را هم که باید در حوزه بازارچه های مرزی و هم در بحث مجوزها و آسان کردن صادرات از مناطق مرزی صورت گیرد را از همان مناطق سازماندهی خواهیم کرد.
وی افزود: همچنین ظرفیت هایی که خود مناطق در صادرات خواهند داشت را نیز تقویت خواهیم کرد. در خصوص پایانه های صادراتی نیز بحث بازار سازی محصولات تولیدی را دنبال خواهیم کرد.
وی یادآور شد وگفت : بسیاری از کسب و کارها که در مناطق غیر مرزی وجود دارند تولیدات و محصولات خیلی خوبی دارند، اما همان استانهای همجوار که می توانند با استانهای صادراتی رابطه داشته باشند و حصولات خود را عرضه کنند امروز این ارتباط اندک است که در این زمینه به دنبال شبکه سازی میان استانهای غیر مرزی با استانهای مرزی در حوزه صادرات بویژه در حوزه مشاغل خانگی هستیم که همه اینها در بسته اقدامات معیشتی دیده شده و پیگیری خواهد شد.
نظر شما