۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
افزایش نرخ خرید تضمینی گندم متناسب با تورم
رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران مطرح کرد

افزایش نرخ خرید تضمینی گندم متناسب با تورم

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران اظهار کرد: ممکن است ما برای سال آینده قیمت ۷۵۰۰ را در نظر بگیریم اما تورم و برخی آیتم‌های موثر بر هزینه‌ها لحظه‌ای هستند.

به گزارش بازار، قاسم پیشه ور، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران با بیان اینکه قیمت تعیین شده برای خرید تضمینی گندم پاسخگو نیست گفت: در حال حاضر قیمت کف جامعه چیز دیگری است و تورم هم که روز به روز در حال افزایش است.

وی افزود: ممکن است ما برای سال آینده قیمت ۷۵۰۰ را در نظر بگیریم اما تورم و برخی آیتم های موثر بر هزینه ها لحظه ای هستند.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران در مصاحبه با رادیو گفت وگو اظهارکرد: مولفه های زیادی بر قیمت گندم یا سایر محصولات موثر هستند که عمدتاً هم با نرخ آزاد محاسبه و تهیه می شوند اما یک بحث اخلاق حرفه ای هم مطرح است؛ کشاورزان همانطور که تولیدکننده اند مصرف کننده نیز هستند و اینگونه نیست که قیمت ها را بالا ببرند.

پیشه ور در مصاحبه با رادیو گفت وگو، اجرای طرح کشاورزی قراردادی را پیشنهاد کرد و گفت: کشاورزی قراردادی منجر به تنظیم بازار، افزایش بهره وری، ارزش افزوده بیشتر و ضایعات کمتر خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی در بخش نهاده های دامی و افزایش قیمت سم و کود، تولید گندم را به شدت کاهش خواهدداد گفت: ظرفیت بالای تولید در ایران امری ثابت شده است بطوریکه ما با ظرفیت کشت گندم در سنوات گذشته به جشن تولید رسیده بودیم اما معتقدم که با مدیریت بهتر می توان ظرفیت تولید را افزایش داد.

کد خبر: ۱۲۹٬۲۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • داور MY ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۵
      0 0
      در سال جاری تمامی هزینه های کشت گندم رد بجز بذر گندم که با قیمت ۷۵۰۰ خریداری شد بقیه مخارج رو ما با تورم حال حاظر پرداخت کریم که متاسفانه حتی جهاد کشاورزی کودهای ریشه، فسفات و پتاس رو در اختیار کشاورز قرار نداد و حالا میخواد که گندم رو با نرخ هفت هزار و پانصد تومن خریداری کنه. این بیشتر شبیه به یه جک میمونه چون قیمت واقعی گندم پانزده هزار تومان هست و کشاورز نمیتونه هفت هزار و پانصد تومان سوبسید از جیبش پرداخت کنه وقتی تمام هزینه ها رو تورم حاظر پرداخت کرده.