به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۴ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه رتبهبندی معلمان با ماده ۷ این لایحه پیرامون تعیین سقف تخصیص رتبههای پنجگانه به فرهنگیان با ۱۷۴ رأی موافق، ۲۶ رأی مخالف، ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر مخالفت کردند.
محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس با تشریح پیشنهاد حذف کل ماده ۷ گفت: در محیط دانشگاه کسانی که به رتبه استاد تمامی دست پیدا میکنند شاید حدود ۵ درصد باشند اما محدودیتی برای سایرین جهت رسیدن به این رتبه وجود ندارد. تعیین سقف و ایجاد محدودیت برای ارتقاء رتبه معلمان با روح حاکم بر این قانون مغایرت دارد. رتبهبندی باید ایجاد رقابت انگیزشی بین معلمان کند.
محمدرضا احمدی عضو کمیسیون آموزش مجلس در مخالفت با این پیشنهاد گفت: بسیاری از معلمان به حداقل رتبه هم دست پیدا نمیکنند اما ایجاد سقف تخصیص رتبه موجب تلاش و انگیزش آنها برای دستیابی به آن میشود. مجلس قطعا دنبال افزایش سواد و انگیزش معلمان است.
در ادامه مهدی اسماعیلی در موافقت با پیشنهاد مذکور گفت: در مواد قبل گفته شد معلمان بر اساس شایستگی عمومی و تخصصی رتبههای پنجگانه دریافت کنند و در ادامه نیز مصوب شد که بر مبنای امتیازات دورههای ضمن خدمت، سنوات و ... فرآیند رتبهبندی را طی کنند اما محدود کردن معلمان با تعیین درصدها و محروم کردن آنها از حقوقشان درست نیست.
ماده ۷ حذف شده از این لایحه عبارت است از: برای رتبه های موضوع این قانون، فوقالعاده رتبه بندی در احکام کارگزینی معلمان تعیین می شود. فوق العاده مذکور درصدی از مجموع حقوق ثابت و فوق العاده های مستمر آنان است که به طور میانگین (۲۵%) بیشتر از میانگین حقوق و فوقالعادههای مستمر مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری در نظر گرفته می شود. این فوقالعاده به صورت مستمر و مشمول کسور بازنشستگی است. درصدهای فوق العاده هریک از رتبه های موضوع این قانون در آیین نامه اجرایی تعیین خواهد شد.
تبصره حذف شده ماده مذکور عبارت است از معلمانی که قبل از تصویب این قانون بازنشسته شده اند، مشمول این ماده نخواهند بود و مانند سایر کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، تابع احکام قانون مذکور خواهند بود.
نظر شما