به گزارش بازار، سیده مریم حسینی سرپرست بیمه سلامت استان تهران در نشست خبری افزود: با توجه به ایجاد زیرساختهای لازم سخت افزاری و نرم افزاری از یکم دی ارایه خدمات تنها مشمول نسخ الکترونیک خواهد بود.
وی گفت: استان تهران در فرصت باقیمانده نیازمند همراهی دانشگاههای علوم پزشکی در اجرای نسخه الکترونیک است، چون در بخش خصوصی مشکلی ندارد و کارهای لازم انجام شده است.
حسینی افزود: جلساتی با روسای دانشگاههای علوم پزشکی و معاون درمان داشتیم برای اجرای طرح نسخه الکترونیک که از نرم افزارهای بیمه سلامت یا نرم افزارهای دیگر استفاده شود تا رشد خوبی در اجرای این طرح داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در ۲۲ استان پوشش ۹۰ درصدی و حتی بالاتر نسخ الکترونیک را داریم ادامه داد: ۱۰ درصد بقیه هم نیمه الکترونیک است و این بخش چه در مراکز دولتی و چه خصوصی باید خود را تا یکم دی آماده کنند.
حسینی تاکید کرد: سازمانهای بیمه گر از اول دی نباید پولی بابت بیمه نسخ غیر الکترونیک به موسسات پرداخت کنند و مشکل استان تهران در زیر ساخت برای طرح این بوده که تعداد پزشکان خصوصی در مطب زیاد است، البته بیمارستانها و مطبهای خصوصی در استان تهران از سال گذشته تحت آموزش قرار گرفتند.
حسینی با اشاره به تماس با پزشک شاغل در بیمارستانها برای آموزش در این زمینه افزود: ۲۱هزار پزشک شاغل در مراکز درمانی تهران وجود دارد که ۱۳هزار نفر آن در بیمارستانها هستند و بقیه در مطب و کلینیکهای خصوصی که به همین علت آمادگی تهران برای اجرای طرح از سایر استانها دیرتر بوده است.
سرپرست بیمه سلامت استان تهران گفت: استان تهران محل ارجاع از کل کشور است و به همین علت ساز و کار متفاوتی از سایر استانها دارد.
نظر شما