۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۱
تبیین مدل اعتبارسنجی تعاون در بانک توسعه تعاون
معاون فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون عنوان کرد

تبیین مدل اعتبارسنجی تعاون در بانک توسعه تعاون

شیخ زاده، معاون برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون مدل اعتبارسنجی تعاون را همسو با سیاست های بانک مرکزی مطرح کرد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، ایرج شیخ زاده معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون با اشاره به سیاست و چشم انداز کلان نظام بانکی کشور در زمینه اعتبارسنجی اظهار داشت: پرداخت تسهیلات و تامین مالی بنگاه‌های کسب وکار از کلیدی ترین فعالیت های نظام بانکی و بانک توسعه تعاون محسوب می شود.

وی افزود: با توجه به سیاست های بانک مرکزی در حمایت از تولید و رونق کسب و کارهای دانش بنیان، در نظام بانکی رقابت و اهتمام مضاعفی برای حمایت مالی و پرداخت تسهیلات به مشتریان بانکی شکل گرفته است که می تواند زمینه های شکوفایی و پیشرفت کشور را فراهم سازد.

معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون با اشاره به الگوهای اعتبارسنجی مشتریان در کشورهای موفق گفت: صنعت بانکداری از وثیقه محوری به اعتبار مشتری در حال تحول است که مدل مناسبی برای نظام بانکی کشور قابل دستیابی است.

وی تصریح کرد: در این زمینه در سطح ملی و از سوی رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفتمان¬ اقتصادی و کلان در حال شکل گیری و گفت و شنود می باشد که می تواند زمینه تحقق این موضوع را با شتاب بیشتری فراهم سازد.

شیخ زاده گفت: توسعه فرهنگ اعتبارسنجی در نظام بانکی و هموارسازی زمینه قانونی و زیرساختی آن بسیار مهم است که بانک توسعه تعاون نیز آماده پیشبرد اعتبارسنجی در مشتریان بانک به ویژه تعاونگران است.

معاون برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون با طرح ایده «مدل اعتبارسنجی تعاون» بیان کرد: اعتبارسنجی تعاونگران در سطح ملی به عنوان یک مساله جدی مطرح می باشد که در صورت تحقق، زمینه مدیریت هدفمند تسهیلات بانکی متناسب با ظرفیت اعتباری تعاونگران را فراهم خواهد ساخت.

وی گفت: در صورت طراحی و بکارگیری «مدل اعتبار سنجی تعاون»، جامعه تعاونگران از یک پایگاه و مرجع قابل اعتماد اعتبارسنجی برخوردار خواهد شد که قدرت برنامه ریزی و مدیریت مضاعفی به سیاستگذاران عرصه تعاون کشور و بانکداران برای ارایه تسهیلات به تعاونگران و سایر مشتریان بانکی می دهد.

وی افزود: در «مدل اعتبارسنجی تعاون»، ظرفیت و رتبه اعتباری همه تعاونگران احصاء و بعنوان یک سامانه و پایگاه اطلاعاتی کارآمد و قابل اعتماد، زمینه تحقق سیاست جایگزینی اعتبار مشتری با وثیقه در اقتصاد تعاونی را فراهم و به گسترش سهم تعاونگران از اقتصاد ملی کمک شایانی می نماید.

شیخ زاده تاکید کرد: تحقق چنین امری امکان ارایه تسهیلات هدفمند به بخش تعاون و سایر بخش های اقتصادی و مولد کشور را فراهم خواهد ساخت و می تواند الگوی مطلوبی برای فرهنگ سازی موضوع اعتبارسنجی در صنعت بانکداری ایران باشد و منافع و عواید متعدی برای اقتصاد کشور و نظام بانکی به ارمغان آورد.

کد خبر: ۱۱۸٬۱۴۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha