صفایی یادآور شد: فعالان بخش خصوصی بارها از تمام وجود خود مایه گذاشتند و در حالی که می توانستند به راحتی در خارج از کشور فعالیت کنند و آسایش کامل داشته باشند به کشور آمده، سرمایه گذاری کرده و با انجام کار با تحریم مقابله کردند. بنابراین تقویت و حمایت از تجار فعال در حمل و نقل دریایی به منظور تسهیل تجارت با کشورهای همسایه هم در جنوب و هم در شمال، در برنامه است و به زودی شاهد نقش آفرینی در این بخش خواهیم بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: توسعه ناوگان دریایی در جنوب و شمال کشور را در دستور کار قرار دادهایم. تلاش میکنیم از ظرفیت دریای خزر که تحریمها مشمول آن نمیشود، استفاده کنیم و به راحتی با همسایگان شمالی ارتباط برقرار کنیم همچنان که سیاست دولت سیزدهم تقویت ارتباط با آنهاست.
وی افزود: زمانیکه آمریکاییها به دنبال ایجاد محاصره دریایی برای ایران بودند و تحریم هایی وضع کردند و در این خصوص، اعلام رای کردند، توانستیم در همراهی با فعالان حمل و نقل دریایی با سختیهای فراوان از مشکلات عبور کنیم. هم اکنون نیز با تحریمهایی که ایجاد میکنند به دنبال آن هستند تا با ایجاد مانع در راههای دریایی و کریدورهای مختلف، بدون تحریم نانوشته، راه را بن بست کنند که قطعا استراتژی ما حضور فعالان حوزه دریا و خنثی کردن این تحریم هاست.
صفایی ارتقای شاخصهای بهرهوری در بخشهای لجستیک، حمل و نقل دریایی و بندری را از موضوعات در دستور کار برشمرد و افزود: سند توسعه دریایی با حضور نخبگان دریایی و با تایید وزیر راه و شهرسازی تدوین و ملاک عمل خواهد بود که در تدوین این سند، حتما از نظرات نمایندگان مجلس که دغدغه آنها رفع مشکلات است استفاده میکنیم.
نظر شما