به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کرمانشاه،سعید کریمی با بیان اینکه این افزایش ظرفیت در قالب ۶۸ طرح، اشتغالزایی ۲ هزار و ۲۳۲ نفر را به دنبال داشته است، افزود: با این افزایش ظرفیت حدود ۵۲۰ هزار تن محصولات کشاورزی به کشورهای همسایه صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه کرمانشاه هم اکنون در فرآوری و بسته بندی جایگاه خوبی دارد، اظهار داشت: با توجه به جایگاه ویژه این استان در تولید نخود، طی سالهای گذشته در زمینه بسته بندی این محصول حرفی برای گفتن نداشیم، اما اکنون ۲ واحد سورت لیزری برای بسته بندی و صادرات و ۲ واحد تولید فلافل و لپه نخود در استان فعالیت دارند که توانسته اند بازار خوبی در اقلیم کردستان عراق به دست آورند.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: هنوز جای کار زیادی در بحث فرآوری نخود در استان وجود دارد و نباید تنها به ساخت این واحدها اکتفا کنیم، به همین دلیل در تلاشیم با برنامه ریزیهای انجام شده واریتههای نخود را که در صنعت کاربرد دارد، بیشتر در استان کشت کنیم.
کریمی گفت: در سال های گذشه تنها یک کارخانه رب در استان کرمانشاه فعالیت میکرد که بازار انحصاری در اختیار داشت، اما هم اکنون با احداث سه واحد فرآوری گوجه بازار رقابتی برای تولید محصول فرآوری شده با کیفیت فراهم شده است.
وی یادآور شد: هم اکنون نیز یک واحد دیگر فرآوری گوجه در شهرستان سنقر و کلیایی در دست احداث است که پیش بینی میشود اواخر سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.
نظر شما