۲۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
 مشکلات بخش کشاورزی ناشی از نبود حکمرانی خوب است
رئیس اتاق کرمان:

مشکلات بخش کشاورزی ناشی از نبود حکمرانی خوب است

طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان معتقد است: وجود مشکلات بسیار در جزئی‌ترین مسائل بخش کشاورزی، ناشی از نبود حکمرانی خوب است درحالی‌که این بخش به‌واسطه نقش استراتژیک باید به بهترین شکل اداره شود.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، رئیس اتاق کرمان گفت: کشاورزی بخشی مهم و استراتژیک است و در بحث تأمین امنیت غذایی و اشتغال وسیع، نقشی کلیدی در اقتصاد کشور دارد و به همین دلیل باید به بهترین شکل اداره شود.

سیدمهدی طبیب زاده، با بیان این مطلب در گردهمایی روسای کمیسیون‌های کشاورزی اتاق‌های سراسر کشور، افزود: نبود حکمرانی خوب در حوزه کشاورزی موجب ضایع شدن منابع کشور می‌شود، ازاین‌رو لازم است برای بهبود شاخص‌های کلان اقتصاد کشاورزی برنامه‌ریزی مناسب انجام شود.

طبیب‌زاده، با اشاره به شاخص‌های برتر استان کرمان در کشاورزی ازجمله تولید پسته، خرما، مرکبات و محصولات گلخانه‌ای، بر توسعه روش‌های نوین کشاورزی با هدف افزایش بهره‌وری تأکید کرد و گفت: اتاق کرمان به دنبال توسعه کشاورزی مدرن است و در همین راستا به همت اتاق کرمان انجمن گلخانه داران جنوب و شرق استان راه‌اندازی شده است.

در ادامه این نشست، سیدمحمدرضا ترابی موسوی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان نیز با اشاره به حضور روسای کمیسیون‌های کشاورزی ۲۲ استان در کرمان بیان کرد: هدف از برگزاری این گردهمایی مطرح کردن مشکلات و چالش‌های بخش کشاورزی و ارائه جمع‌بندی مباحث به کمیسیون‌های اقتصاد و کشاورزی مجلس و اتاق ایران برای تصمیم‌گیری در سطح دولت است.

 در ادامه این نشست، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نقش نظارتی مجلس در خصوص عملکرد مسئولان گفت: ارز ترجیحی باعث ایجاد رانت و فساد شده است و بایستی ارز ۴۲۰۰ تومانی از اقتصاد کشور حذف شود.

محمدرضا پورابراهیمی، خاطرنشان کرد: باید امکان واردات کالا به‌وسیله صادرکنندگان، حذف قیمت‌گذاری دستوری محصولات کشاورزی و تأمین مالی حوزه کشاورزی در دستور کار قرار گیرد و در این خصوص با وزرای اقتصاد و کشاورزی با حضور نمایندگانی از این جلسه رایزنی خواهد شد.

 محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس نیز گفت: مجلس از بخش خصوصی حمایت می‌کند و با توجه به تعامل خوب دولت جدید و مجلس پیش‌بینی می‌شود آینده خوبی پیش روی کشاورزی کشور باشد.

 ذبیح‌الله اعظمی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس هم در این جلسه با اشاره به بحران آب در ۵۰۰ دشت کشور، از آمار و اطلاعات اشتباه و غیردقیق به‌عنوان مهم‌ترین معضل کشور یاد کرد و افزود: در حوزه کشاورزی باید به رعایت الگوی کشت و توسعه روش‌های نوین کشاورزی توجه جدی شود.

همچنین روسای کمیسیون‌های کشاورزی اتاق‌های کشور نیز بر فراهم آوردن زیرساخت‌ها برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی از ۷ میلیارد دلار به ۱۴ میلیارد دلار، کارشناسی مسائل حوزه کشاورزی و جلوگیری از تمرکزگرایی تصمیمات، برطرف شدن مشکلات بانکی، رعایت الگوهای کشت، برندسازی محصولات صادراتی با هدف افزایش ارزش‌افزوده، کنترل بحران آب، راه‌اندازی صندوق‌های تخصصی محصولات کشاورزی، نظارت دقیق نهادهای نظارتی بر عملکرد مدیران حوزه کشاورزی کشور، حمایت از کشاورزان آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا و توجه به صنایع تبدیلی و جلوگیری از خام فروشی محصولات تأکید کردند.

کد خبر: ۱۰۷٬۲۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha