به گزارش بازار، مسعود آقاپور علیشاهی گفت: اتحادیهی طلا و جواهر در تمام حوزهها - از مجوز تا کیفیت اجناس – نظارت و بررسی دقیقی را به عمل میآورد.
وی با اشاره به این که بازرسیهای اتحادیه طلا و جواهر به طور دورهای انجام میشود، عنوان کرد: عموم مردم میتوانند به صورت تلفنی شکایات و مشکلات خود در حوزه طلا و جواهر را به اتحادیهی این صنف اعلام کنند.
بازرس ویژه اتحادیه طلا و جواهر افزود: ما تلاش میکنیم تا اکثر مشکلات مردم و طلافروشها در داخل اتحادیه توسط کمیسیونهای تخصصی برطرف شود.
وی تاکید داشت: آن دسته از واحدهایی که به طور منحصر جواز جواهر دارند، میتوانند شناسنامهی جواهر صادر کنند.
مسعود آقاپور علیشاهی با بیان این که واحدهای صنفیِ مجوزدار شناسنامههای معتبر صادر میکنند، توضیح داد: دارندگان طلا میتوانند روزهای یکشنبه طلا و شناسنامهی آن را به کمیسیون تخصصی اتحادیهی طلا و جواهر بیاورند و درخواست ارزیابی کالا را ثبت کنند.
وی با اشاره به این که صنف طلا صنف قانونمداری است، اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد فعالان حوزه طلا و جواهر در اولین گام قبل از شروع به فعالیت مجوزهای مربوطه را اخذ میکنند.
بازرس ویژه اتحادیه طلا و جواهر افزود: اکثر فعالان صنف طلا و جواهر سابقهی حداقلی ۳۰ ساله در این حوزه دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: عکس رنگی جواهر به طور دقیق در شناسنامهی مربوطه درج میشود، در حالی که عدم الصاق این عکس به شناسنامه از نظر اتحادیه خلاف نیست.
مسعود آقاپور علیشاهی ادامه داد: «تعداد» و «وزن» و «مبلغ روز» در شناسنامهی طلا و جواهر درج میشود.
وی اضافه کرد: دارندگان طلا و جواهر در هنگام فروش محصول باید فاکتور و شناسنامهی کالا را همراه داشته باشند.
نظر شما