۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
گروه بهمن و کرمان موتور صدر نشین حباب قیمتی بازار| کدام خودروهای چینی رشد قیمتی داشتند؟
«بازار» گزارش می‌دهد

گروه بهمن و کرمان موتور صدر نشین حباب قیمتی بازار| کدام خودروهای چینی رشد قیمتی داشتند؟

«دینگیتی» و «فیدلیتی» دو خودرو جدید گروه بهمن در بازار آزاد به ترتیب جهش قیمتی ۳۵ و ۵۰ میلیون تومانی را تجربه کرده اند.

بازار؛ گروه خودرو: خرید خودرو در بازار ملتهب فعلی دغدغه اصلی مشتریان محسوب می‌شود، مشتریانی که قدرت خرید محصولاتی در بازه قیمتی ۴۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان را دارند. با توجه به ممنوعیت واردات، همکاری شرکت‌های خودروساز داخلی با شرکای چینی به سمت محصولات لوکس و نیمه لوکس سوق پیدا کرده است. تولیداتی که در بدو ورود به بازار آزاد جهش‌های قیمتی داشته و کنترل آن به نظر سخت است.

هر چند توجه به مشتریان در بازار آزاد معطوف به تولیدات داخلی به دلیل تیراژ بالا است، اما در همین میان خودروهای هستند که در سکوت خبری جهش قیمت غیر قابل تصوری پیدا می‌کنند و چندان به آن توجه نمی‌شود. محصولات چینی که در یک بازه زمانی خاص مشتریان چندانی نداشتند، امروز با بها میلیاردی در بازاری به اصطلاح راکد معامله می‌شوند. در این گزارش به بررسی قیمتی برخی از محصولات چینی مونتاژ داخل در ۲۰ روز گذشته پرداختیم تا بببینیم کدام یک بیشترین جهش قیمت را در آستانه شروع دولت جدید تجربه کرده اند.

دیگنیتی در ۲۸ تیرماه سال جاری دارای قیمتی معادل ۹۶۵ میلیون تومان در بازار آزاد بود، اما از ۱۲ مردادماه قیمت یک میلیارد تومان در نوردیده است. افزایش قیمت بیش از ۳۵ میلیون تومان در بازار نشان از آن دارد که تمایل برخی از دلالان به خرید این خودرو برای کسب سودآنی بیش از گذشته است

افزایش ۳۵ میلیون تومانی دیگنیتی!
دیگنیتی به عنوان یکی از محصولات چینی خاص در بازار ایران که به تازگی عرضه شده معرفی می شود. هرچند این محصول با قیمت ۷۴۹ میلیون تومان از سوی گروه بهمن به بازار عرضه می‌شود، اما با این بها در بازار مورد معامله قرار نمی‌گیرد. دیگنیتی در ۲۸ تیرماه سال جاری دارای قیمتی معادل ۹۶۵ میلیون تومان در بازار آزاد شد و در تاریخ ۱۲ مرداد ماه توانست از یک میلیارد تومان هم عبور کند.

افزایش قیمت بیش از ۳۵ میلیون تومان در بازار نشان از آن دارد که تمایل برخی از دلالان به خرید این خودرو برای کسب سودآنی بیش از گذشته شده است. این افزایش افسار گسیخته قیمت و عدم تعادل عرضه و تقاضا این محصول، دسترسی مشتریان حقیقی به این محصول را سخت‌تر خواهد کرد. هرچند بازار آزاد هوشمندانه به سمت کاهش بها این خودرو چینی بر اساس انتقاداتی که به خدمات پس از فروش آن وارد می شود حرکت خواهد کرد.

گروه بهمن و کرمان موتور صدر نشین حباب قیمتی بازار| کدام خودروی چینی رشد قیمتی داشتند؟

فیدلیتی هفت نفره در ۲۸ تیرماه سال جاری در بازار آزاد ۸۸۰ میلیون تومان قیمت داشت. اما امروز، قیمت این خودرو در حدود ۹۳۰ میلیون تومان در بازار است

فیدلیتی در بازار ۵۰ میلیون افزایش یافت  
یکی دیگر از محصولات چینی پر هیاهو این روزهای بازار، خودرویی به نام فیدلیتی است. این خودرو که زیر مجموعه چری و برند درجه سوم حساب می‌شود، در بازار کشور از بدو ورود توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. فیدلیتی در دو تیپ ۵ نفره و هفت نفره به ترتیب با قیمت ۶۵۵ و ۶۷۷ میلیون تومان توسط گروه بهمن به بازار عرضه شده است. هرچند این کراس اوور یکی از دو محصول جدید گروه بهمن محسوب می‌شود، اما از بدو ورود به بازار جنجال‌های قیمتی فراوانی را به پا کرده‌ است.

فیدلیتی هفت نفره در ۲۸ تیرماه سال جاری در بازار آزاد ۸۸۰ میلیون تومان قیمت داشت اما امروز، قیمت این خودرو با افزایش قابل توجهی در حدود ۹۳۰ میلیون تومان شده است. این در حالی است که فیدلیتی با نسخه ۵ نفره در ۲۸ تیرماه سال جاری قیمتی در حدود ۸۵۰ میلیون تومان در بازار آزاد داشت. اما اکنون قیمت این خودرو تازه وارد چینی ۸۹۰ میلیون تومان است. البته مساله به همین جا منتهی نمی شود و با بررسی بازار می توان به این نتیجه رسید که فیدلیتی و دیگنیتی دو محصول جدید گروه بهمن همچنان در مسیر افزایش بها در بازار در حال حرکت است. 

گروه بهمن و کرمان موتور صدر نشین حباب قیمتی بازار| کدام خودروی چینی رشد قیمتی داشتند؟

جک اس ۳در ۲۸ تیرماه سال جاری بهای در حدود ۴۷۵ میلیون تومان در بازار آزاد داشته است. اما از آن روز شیب صعودی افزایش قیمت برای اس ۳ آغاز شد و اکنون در بازار آزاد بیشتر از ۴۸۵ میلیون تومان مورد معامله قرار می‌گیرد

جک اس ۳ در شیب صعود قیمت
یکی از کراس‌اوورهای محبوب بازار ایران، جک اس ۳ دنده اتوماتیک است، این محصول با یک پیشرانه ۱.۵ لیتری و گیربکس CVT توانسته نیاز مشتریان در بازار را مرتفع کند. جک اس ۳ یکی از کراس اوورهای چینی با مزیت خدمات پس از فروش مناسب در بازار آزاد است. اما، نگهداری از این خودرو به دلیل گران بودن لوازم یدکی، مالکان را به چالش می‌کشد. این خودرو در ۲۸ تیرماه سال جاری بهای در حدود ۴۷۵ میلیون تومان در بازار آزاد داشته است. اما از آن روز شیب صعودی افزایش قیمت برای اس ۳ آغاز شد و اکنون در بازار آزاد بیشتر از ۴۸۵ میلیون تومان مورد معامله قرار می‌گیرد. احتمال افزایش بها این محصول در روزها آینده نیز در بازار آزاد دور از تصور نیست.

گروه بهمن و کرمان موتور صدر نشین حباب قیمتی بازار| کدام خودروی چینی رشد قیمتی داشتند؟

جک اس ۵ در ۲۸ تیرماه سال جاری قیمتی در حدود ۶۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد داشت. اما اکنون بهای این خودرو به ۶۹۰ میلیون تومان در بازار رسیده است. تحلیل‌های بازار نشان می‌دهد جک نیز به تبع سایر خودروهای چینی رشد قیمتی را در پیش گرفته است

جک اس ۵ گران‌تر شد
جک با محصول اس ۵ در بازار ایران به بهترین شکل ممکن جایگاه ویژه‌ای کسب کرد، هر چند این خودرو در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ در نسخه مجهز به گیربکس دستی مشکلات عدیده‌ای داشته اما رفته‌ رفته کیفیت قطعات این محصول توانست بهبود نسبی پیدا کند. جک اس ۵ را می‌توان جز کراس‌اوورهای پر طرفدار بازار کشور به دلیل داشتن پیشرانه ۲ لیتری مجهز به توربوشارژر معرفی کرد.

این محصول با پیشرانه ۲ لیتری مجهز به گیربکس اتوماتیک در ۲۸ تیرماه سال جاری قیمتی در حدود ۶۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد داشت. اما اکنون بها این خودرو به ۶۹۰ میلیون تومان در بازار رسیده است. تحلیل‌های بازار نشان می‌دهد جک نیز به تبع سایر خودروهای چینی رشد قیمتی را در پیش گرفته است. افزایش بها خودروهای چینی به دلیل عدم تامین قطعات و تحریم‌های ظالمانه علیه صنعت خودرو بعید نیست.

گروه بهمن و کرمان موتور صدر نشین حباب قیمتی بازار| کدام خودروی چینی رشد قیمتی داشتند؟

افزایش بهای ۳ میلیون تومانی جک جی۴
جک جی ۴ را می‌توان سدان جایگزین جی۵ معرفی کرد، محصولی که در ابتدا عرضه به بازار با اقبال چندانی مواجه نشد اما با گذشت مدتی، این خودرو توانست نظر مثبت مشتریان به دلیل داشتن آپشن‌ها متعدد به خود جذب کند. هرچند که این خودرو را می‌توان رقیب سر سخت برخی از محصولات داخلی معرفی کرد، اما راه فراوان برای تسلط بیشتر به بازار خودرو کشور را در پیش دارد.

جک جی ۴ در ۲۸ تیرماه سال جاری با قیمت ۳۲۷ میلیون تومان در بازار آزاد مورد معامله قرار می‌گرفت، اما اکنون این خودرو بها ۳۳۰ میلیون تومانی را نیز رد کرده است. به نظر می رسد مشتریانی که از خرید خودروهای داخلی بازمانده‌اند به سمت خرید محصولات چینی شرکت‌های خصوصی خودروسازی هدایت شدند. این مساله می‌تواند بیشتر از هر زمانی قیمت خودروهای چینی را در کشور افزایش دهد.

کد خبر: ۱۰۲٬۱۷۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha