به گزارش بازار، ابراهیم محمدولی در ارتباط با رسانه ملی گفت: با وجود هشدارهای متعدد اتحادیه طلا و جواهر و فعالان این بازار، همچنان شاهد خرید و فروش آنلاین طلا و خصوصا سکه به صورت اینترنتی و یا از دست فروشان و دلالان هستیم که بی شک تنها متضرران این اقدام، مشتریان اینگونه معاملات هستند.
وی افزود: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی واحدهای صنفی طی هفتههای اخیر فرصت مناسبی برای جولان سودجویان در این شرایط فراهم شده، یکی از این موارد، فروش اینترنتی و آنلاین سکه و یا افرادی است که پروانه فروش سکه را ندارند مواجه هستیم.
محمدولی اضافه کرد: طلا و سکه فلز گرانبهایی است و مردم دقت بیشتری داشته باشند و آنچه لازم دارند خریداری کنند و از فروشندگانی که مجوز و دارای پروانه کسب همان کالا را دارند مراجعه و خریداری کنند مثلا برای خرید طلا از سکه فروشان خرید نمایند ویا بلعکس برای خرید سکه از طلا فروشان خرید نکنند.
وی گفت: مشتریان مراقب باشند که سکه حتما دارای هولوگرام باشد و از دست و یا دلالان و افراد متفرقه خرید نکنند.
محمدولی افزود: خریداران طلا تمایل دارند که از نزدیک مصنوعات طلا را مشاهده و آن را امتحان کنند، اما در فضای مجازی این امکان وجود ندارد. در حال حاضر معاملات طلا و سکه در فضای مجازی از طرف نهاد خاصی رصد نمیشود بنابراین امکان رسیدگی به تخلفات وجود ندارد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: مسائلی مانند عیار طلا، وزن و نحوه تحویل در داد و ستد اینترنتی و مجازی طلا و سکه مطرح بوده که ساز و کاری برای آنها شکل نگرفته است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: تاکنون برای دو هزار و ۹۰۰ واحد طلا فروش در شهر تهران پروانه کار صادر شده و یک هزار و ۵۰۰ پرونده نیز در مرحله رسیدگی قرار دارد، اما تاکنون هیچ مجوزی برای معاملات طلا در فضای مجازی صادر نشده است.
محمدولی، افزود: از سوی اتحادیه حدودا ۴۹ تا ۵۰ نفر به عنوان بازرسان با کارت شناسایی معتبر در سطح تهران هستند و از مردم هم درخواست میکنیم در صورت تهیه سکه و نداشتن هولوگرام و مشاهده هر گونه تخلف به اتحادیه مراجعه کنند.
نظر شما