۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸
ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت مفت بود
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت مفت بود

زاکانی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه کشور جاهلانه و غیر علمی اداره شده است، گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت مفتی بود که دولت به جیب ویژه خواران ریخت.

به گزارش بازار، علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز(چهارشنبه) در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که در محل سابق لانه جاسوسی برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه برنامه شما برای کنترل مخارج و کسری بودجه چیست؟ گفت: فرهنگ و اقتصاد به هم وابسته هستند، فرهنگ استفاده از کالای ایرانی و صرفه جویی در اقتصاد تاثیرگذار است.

زاکانی ادامه داد: فوریت ما اقتصاد و معیشت و اولویت دولت آینده فرهنگ است. اولین کار ما این است که بندها را از پای تولید با مقررات زدایی باز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تیم عملیاتی برای مقررات زدایی ایجاد می کنیم، افزود: ارز ۴۲۰۰ رانت مفتی بود که دولت بدون کار کارشناسی به برخی رانت‌خواران داد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: مملکت به صورت غیر علمی و جاهلانه توسط عده‌ای اداره می شود، دولت پول ملی را تبدیل به بازمانده حیوان کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه شهرداری‌ها همه اطلاعات شهر را به GIS بیاورند، گفت: امروز زمان دقیانوس نیست که کشور را با چرتکه اداره کنیم.

زاکانی ادامه داد: ۸۰ درصد مجوزهای کشور شفاف نیست و رانت پشت آن است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره حواشی تجارت خارجی با چین به جلسه چندماه قبل پیرامون احیای فرش قم و صادرات، با صادر کنندگان فرش به اروپا (آلمان، ایتالیا و...) و چین اشاره کرد.

علیرضا زاکانی در ادامه سخنانش در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه‌های تهران که در لانه جاسوسی سابق امریکا برگزار شد، افزود: یک تاجر اهل قم ساکن چین که صادرکننده فرش به چین بود می‌گفت که ۳۰درصد مردم چین پول بیش از اندازه دارند و بخش زیادی از آن‌ها علاقه‌مند هستند که با فرهنگ و تمدن ایرانی ارتباط و تعامل برقرار کنند و علاقه به خرید صنایع دستی ایران دارند. اما متاسفانه از سمت ایران هیچ اقبالی نسبت به این ماجرا نیست و متولیان موضوع (چه دولتی چه خصوصی) کار خاصی نمی‌کنند و موانع آنقدر زیاد است که ما از این موهبت بزرگ محروم می‌شویم.

وی گفت: این تاجر قمی ساکن چین که در استان‌های مختلف چین هم دفتر و غرفه دارد، چنین عنوان کرده بود که فرش ایرانی را ترک‌ها هم در بازار چین عرضه می‌کنند، اما چینی‌ها به ترک‌ها اقبالی نشان نمی‌دهند و به من ایرانی اعتماد می‌کنند و از من فرش ایرانی خریداری می‌کنند و نیازمند حمایت بیشتر هستیم.

وی افزود: حالا دوست بزرگواری که خودش مسئولیتی در زمینه کمک به تاجران ایرانی در چین دارد، حرف یک تاجر ایرانی در چین را رد کرده و بر بی عملی خودش صحه گذاشته است.

کد خبر: ۹۱٬۹۵۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha