۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱
اجرای ۳ پروژه در زمینه «پایش زیست محیطی» صنایع معدنی
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی اعلام کرد:

اجرای ۳ پروژه در زمینه «پایش زیست محیطی» صنایع معدنی

رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران اعلام کرد: این مرکز ۲ پروژه بزرگ در زمینه بازفرآوری سرباره های صنایع معدنی و یک پروژه در زمینه پایش زیست محیطی مربوط به صنایع فولادی در حال اجرا دارد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مجید وفایی‌فرد اظهار داشت: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با امضای تفاهم‌نامه با انجمن تولیدکنندگان فولاد در سال گذشته، پروژه های بازفرآوری سرباره های صنایع معدنی و پایش زیست محیطی را اجرایی کرده است.

وی ادامه داد: متخصصان این مرکز، روی پروژه های مذکور از بهمن ماه سال جاری کار می کنند.

رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی با اشاره به لزوم اجرای طرح عارضه یابی و استاندارد و بهینه سازی خطوط فرآوری و تاثیر آن بر بازیابی کارخانه های فرآوری بیان داشت: اگر فعالیت یاد شده منجر به افزایش ۱۰ درصدی بازیابی کارخانه های فرآوری شود، به معنای آن است که حدود ۵ میلیون تن کنسانتره آهن به ظرفیت تولید ۵۰ میلیون تنی کشور افزوده می‌شود.

وی افزود: فولادسازان بزرگ می‌توانند با مشارکت خود، زمینه تسریع در اجرای طرح عارضه‌یابی و بهینه‌سازی فرآیندهای فرآوری و نیز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی، بازفرآوری پسماندها و سرباره‌ها را فراهم کنند. پیشنهاد این موضوع به ایمیدرو داده شده و تفاهم‌نامه جدیدی با جهاد دانشگاهی نیز منعقد شده است.

انعقاد قراردادهای زیست محیطی

وفایی فرد با اشاره به انعقاد قراردادهای پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی با شرکت فولاد مبارکه، گفت: بر این اساس، طی پایش انجام شده، کل عناصر آلاینده به مدت یک سال کنترل و پایش خواهند شد. سایر فولادسازان نیز می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی ادامه داد: این مرکز، گواهی سطح ۳ سلامت را از نظر ایمنی و بهداشت کار دارد و از این رو، قادر است بالاترین سطح پایش آلاینده‌های محیط کار و خدمات زیست‌محیطی در صنایع معدنی را ارائه کند.

توسعه سیستم‌های سیار فرآوری

رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران به توسعه سیستم‌های سیار فرآوری اشاره کرد و گفت: این مرکز از نخستین مجموعه هایی است که وارد این حوزه شده است، به گونه‌ای که برای توسعه این کار، آزمایش‌های زیادی روی کانسنگ معادن انجام شده است تا با کمترین هزینه، بیشترین بهره و ارزش‌افزوده نصیب واحدهای کوچک معدنی شود.

وی ادامه داد: فراخوان ساخت ماشین‌آلات سیار برای معادن داده شده و ۸ مجموعه فعال سازنده ماشین‌آلات اعلام آمادگی کرده اند. موضوع فرآوری در معادن کوچک با حمایت ایمیدرو، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و نیز مشارکت بخش‌خصوصی قابل ساماندهی است.

انعقاد تفاهم نامه با تشکل ها

وفایی‌فرد یادآور شد: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در سال ۹۸، با هدف توسعه بازار، تفاهم‌نامه‌هایی را با تشکل ها به ویژه خانه معدن و سازمان نظام مهندسی معدن منعقد کرد.

وی افزود: اکنون فرم‌هایی در اختیار معادن کوچک قرار داده شده تا نیازهای فرآوری و پژوهش‌های کاربردی آنها از طریق خانه معدن و سازمان نظام مهندسی معرفی و خدمات لازم به آنها ارائه شود.

کد خبر: ۸٬۶۷۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha