۳۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۰
اشتغال ۲۰۰ هزار نفری با تکمیل بنگاه‌های نیمه تمام
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد

اشتغال ۲۰۰ هزار نفری با تکمیل بنگاه‌های نیمه تمام

رسولیان، معاون وزیر صمت گفت: نزدیک به ۱۰ هزار بنگاه اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور وجود دارد که می‌تواند دست کم برای ۲۰۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کند.

به گزارش بازار به نقل از شاتا، علی رسولیان به تشریح کمبودها و اقدام‌های انجام شده در راستای تأمین خدمات مختلف زیرساختی از جمله زمین، آب، برق، گاز و مخابرات در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سراسر کشور پرداخت و افزود: تأمین زمین یکی از دغدغه‌های جدی و همیشگی فعالان اقتصادی به‌ویژه بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط است.

وی اضافه کرد: سال گذشته چهار هزار و ۵۱۳ هکتار زمین برای فعالیت ۱۰ هزار و ۶۲۷ بنگاه اقتصادی جدید در شهرک‌های صنعتی واگذار شد.

رشد ۸۲ درصدی واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی
 رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: این آمار در مقایسه با سال ۱۳۹۸ رشد ۸۲ درصدی از نظر زمین واگذار شده و رشد ۸۳ درصدی از نظر تعداد بنگاه‌ها داشته است.

به گفته رسولیان، در موضوع تأمین آب برای شهرک‌های صنعتی، کسری جدی ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر بر ثانیه‌ای وجود دارد.

وی افزود: در این زمینه، دولت قول ۴۰ درصد تخفیف قیمت آب در شهرک‌ها را داده و ابلاغ کرده که هر کجا آب حتی آب تصفیه شده فاضلاب وجود دارد، شهرک‌های صنعتی نسبت به خریداری آن اقدام کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حوزه تأمین آب و برق با وجود این‌که وزارت نیرو متولی تأمین این خدمات تا در شهرک‌های صنعتی است، اما این سازمان نیز برای مشارکت ۳۰ درصدی در تأمین آن‌ها اعلام آمادگی کرده تا کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.

رسولیان درخصوص تأمین گاز در شهرک‌های صنعتی افزود: مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد و همکاری شرکت ملی گاز با این سازمان بسیار خوب بوده است.

به گفته وی، همچنین با همکاری شرکت مخابرات ایران، بیش از ۷۸۰ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور از تلفن ثابت برخوردارند و در بیش از ۴۱۵ شهرک نیز اتصال شبکه جهانی اینترنت از طریق فیبر نوری برقرار است.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با داشتن ۱۰۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی و ۴ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۷۹ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۳۸ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۳ هزار و ۶۲۵ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۸ هزار و ۱۲۶ واحد صنعتی و سه هزار و ۱۲۴ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۷۲ هزار و ۹۹۴ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

کد خبر: ۸۴٬۳۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha