به گزارش خبرنگار بازار، علی اصغر زبردست پیش از ظهر شنبه در جمع صاحبان صنایع و کارآفرینان به بررسی مسائل مربوط به صنعت و دانشگاه پرداخت و راهکارهای گسترش تعاملی بین صنعت و دانشگاه را مورد بحث و بررسی قرارداد و افزود: حرفه مهندسی پاسداشت تعهد و تفکر افرادی است که توسعه ساز و تحول آفرین بوده و با تکیه بر اندیشه و عمل خود جامعه امروز بشری را ممتاز و متمایز از گذشته ساختهاند.
وی افزود: یکی از اولویتهای مهم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان آموزش و تربیت نیروی انسانی و استفاده از ظرفیتهای موجود دانشگاه در راستای توسعه صنعتی است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان تاکید کرد: طی تعامل صنعت و دانشگاه میتوان به توسعه استان همدان دست یافت ضمن اینکه با توجه به فضای رقابت در کشور برای سر و سامان دادن به حوزه صنعت باید این حوزه را با آموزش دانش روز به دانشگاهها و دانشجویان هماهنگ کرد.
زبردست افزود: رشته های مهندسی باید تا حد امکان با تلاش و پشتکار وابستگی خود را از دولت جدا کرده و با تکیه بر خلاقیت، خود را به منصه ظهور برسانند.
وی در راستای توسعه و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز افزود: هم اکنون ترکیه حضور خود را در حوزه فنی مهندسی در کشور عراق توسعه داده و اگر غفلت کنیم در آینده بازار سوریه را نیز ازآن خود خواهد ساخت.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان نیز اظهار کرد: تربیت نیروی متخصص در حوزه های مختلف مهندسی از جمله اکتشاف و استخراج سنگهای قیمتی و کانیهای معدنی، فعالیت در حوزهای مهندسی پزشکی، رباتیک، رشد و توسعه فناوری انرژی تجدیدپذیر، نانو مواد متناسب با شرایط و نیازمنیهای منطقه و فناوریهای مهندسی مرتبط با هوای سرد، تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات اهدافی هستند که دانشگاه به دنبال تحقق آنهاست.
احمد ختنلو با بیان اینکه قابلیت دانش مهندسی و دانش آموختگان مهندسی، بکارگیری اندیشههای خلاق و عملکردهای اثربخش است؛ تأکید کرد: باید با بحث و تبادل نظر، امیدها و انگیرههای خود را برای فعالیتهای آینده ترسیم کنیم.
نظر شما