۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
مسافربرهای اینترنتی و سرویس مدارس دوگانه سوز می شوند
قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی:

مسافربرهای اینترنتی و سرویس مدارس دوگانه سوز می شوند

قاسمی، قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران، از آغاز ثبت نام دوگانه سوز کردن خودروهای مسافربر اینترنتی، سواری کرایه های بین شهری و سرویس مدارس خبر داد.

به گزارش بازار، حمید قاسمی افزود: رانندگان این خودروها می‌توانند با پرداخت ۲۵ درصد هزینه، خودروی خود را در کارگاه‌های دوگانه سوز بصورت کاملا استاندارد تبدیل کنند.

وی اضافه کرد: مالکان خودروها باید با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.gcr.niopdc.ir ثبت نام اولیه به عمل آورند و پس از دریافت پیامک تایید، با مراجعه به همین پایگاه اینترنتی یکی از ۲۵۳ کارگاه مجاز را برای عملیات تبدیل انتخاب کرده و فرایند تبدیل را انجام دهند.

به گفته قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران هم اکنون ۲۵۳ کارگاه مجاز در سراسر کشور روزانه هزار خودرو را دوگانه سوز می‌کنند که در صورت استقبال، این ظرفیت قابل افزایش تا روزانه دو هزار خودرو خواهد بود.

وی همچنین افزود: همه خودروهایی که بصورت تاکسی اینترنتی (نظیر تپسی و اسنپ) زیر نظر سامانه‌های وزارت کشور فعالیت می‌کنند و همچنین مسافربرهای بین شهری و روستایی و سرویس مدارس، به شرط داشتن معاینه فنی معتبر می‌توانند با پرداخت یک چهارم هزینه تبدیل (در حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) خودروی خود را تبدیل کنند و بقیه هزینه تبدیل، بر اساس مصوبه هیئت دولت توسط وزارت نفت تامین خواهد شد.

قاسمی همچنین گفت: در مرحله نخست این طرح که مصوبه هیئت دولت بود ۲۲۰ هزار خودروی عمومی برای دوگانه سوز کردن ثبت نام کردند که ۱۱۰ هزار خودروی مشمول و مجاز، برای طی عملیات دوگانه سوز شدن به کارگاه‌های مجاز بصورت رایگان معرفی شدند، اما در مرحله بعدی که دربرگیرنده خودروهای مسافربر اینترنتی و سرویس مدارس است، یک چهارم هزینه از متقاضیان دریافت می‌شود.

وی افزود: این طرح علاوه بر مزایایی که در کاهش مصرف سوخت و کاهش آلاینده‌ها دارد برای رانندگان نیز مزایایی خواهد داشت که از جمله آن، می‌توان به افزایش قیمت خودروی آن‌ها در مقایسه با خودروهای معمولی اشاره کرد.

قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران همچنین از مردم خواست فقط به درگاه اینترنتی این شرکت به نشانی www.gcr.niopdc.ir مراجعه کرده و از وارد کردن اطلاعات در هر سامانه اینترنتی دیگری بجز این سامانه اکیدا خودداری کنند چراکه اخیرا تعداد زیادی سایت جعلی، اقدام به ثبت نام از این خودروها و سرقت اطلاعات و اخذ وجوه از متقاضیان می‌کنند.

وی همچنین توانایی پاس کردن استانداردهای معاینه فنی خودروها بر اساس سامانه سیمفای وزارت کشور را شرط ثبت نام این خودروها دانست و افزود: کل فرایند از زمان ثبت نام تا تبدیل یک روزه خودرو در کارگاه‌ها متغیر است و بسته به عواملی، چون میزان پیمایش روزانه دارد چراکه علاوه بر زمان ثبت نام، خودروهای دارای پیمایش بیشتر که بر اساس اطلاعات سامانه‌های وزارت کشور رتبه بندی می‌شوند در اولویت تبدیل قرار می‌گیرند، اما تلاش ما این است که حداکثر ظرف مدت چهل روز این فرایند به پایان برسد.

به گفته قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران هم اکنون شش شرکت تولید کننده تجهیزات سی ان جی در کشور با مجری طرح همکاری کرده و تجهیزات مورد نیاز خود را از تولیدات داخلی تامین می‌کنند و عملیات تبدیل هم زیر نظر مستقیم ناظر استاندارد در کارگاه‌ها انجام می‌شود و بلافاصله پس از عملیات تبدیل، مدارک هویتی خودرو به خودروی دوگانه سوز تغییر می‌کند و این خودروها قادر به سوخت گیری از تمام جایگاه‌های عرضه سی ان جی در کشور خواهند بود.

کد خبر: ۷۵٬۸۲۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha