۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲
فروش بلیت بیش از ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماها تخلف است
وزیر راه و شهرسازی:

فروش بلیت بیش از ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماها تخلف است

اسلامی، وزیر راه و شهرسازی گفت: فروش بلیت هواپیما بیش از ۶۰ درصد ظرفیت آن، غیرقانونی و تخلف از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا بوده و جای چانه زنی هم ندارد.

به گزارش بازار، محمد اسلامی در حاشیه مراسم افتتاح ۴۲۶ طرح سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: در شیوه نامه‌ای که وزارت بهداشت به سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ کرده است، باید گواهی تست منفی کرونا با اعتبار حداکثر ۷۲ ساعت ارائه شود و مسافران کشورهای خارجی می‌توانند به این صورت به ایران بیایند و اگر این تست نباشد نه به آن‌ها بلیت فروخته می‌شود و نه اجازه سوار شدن به هواپیما به چنین مسافرانی داده می‌شود.

وی گفت: از ابتدای آذر ماه سفر از مبدا ۱۲ کشور از جمله انگلیس به ایران ممنوع شده و مسافران به هیچ شکل نه بصورت مستقیم و نه بصورت پرواز کانکشن، نمی‌توانند به ایران سفر کنند و پذیرشی نخواهد بود و هشدار هوانوردی (نوتام) در این خصوص صادر شده است.

اسلامی همچنین درباره تست‌های تقلبی کرونایی برخی مسافران افزود: شناسایی تست‌های تقلبی برعهده وزارت بهداشت است که ماموران بهداشتی مستقر در فرودگاه‌های کشور اگر به تست کرونای یک مسافر شک کنند در فرودگاه تست مجدد خواهند گرفت.

اسلامی گفت: نکته مهم برای مجموعه وزارت راه و شهرسازی این است که در مسیرهای داخلی چه با اتوبوس و چه با هواپیما و قطار، اگر تست کرونا مثبت بوده و کد ملی بیمار در سامانه وزارت بهداشت ثبت شده باشد به این افراد بلیت فروخته نشده و اجازه سوار شدن به آن‌ها داده نمی‌شود و این شیوه نامه، الزام آور است و با کسانی که کوتاهی کنند برخورد خواهد شد.

وی درخصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی در هواپیماها هم افزود: در هواپیماها هم همان‌طور که مصوب شده است اگر درصد اشغال بیش از ۶۰ درصد باشد، تخلف به حساب آمده و در این مورد تاکنون با چندین شرکت هواپیمایی متخلف برخورد جدی شده است و به هیچ عنوان جای چانه زنی ندارد.

اسلامی در خصوص شناسایی نقاط پرحادثه در کشور نیز گفت: نقاط پر حادثه بر اساس نقاطی که بیشترین تعداد تصادف اتفاق افتاده است، شناسایی و اشکار سازی می‌شود و در حقیقت در این نقاط ثبت تصادف اتفاق افتاده است که در سراسر کشور ۵۰۰۰ نقطه معرفی شده است که ۲۵۰۰ مورد آن از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی افزود: تصادف‌ها بر اساس شدت و میزان فوتی، دسته بندی شده‌اند. پیشتر همه این موارد به شکل دستی انجام می‌شد که عوامل و علل آن حادثه در گزارش کارشناس ثبت می‌شد، اما حالا با رونمایی از سامانه مربوط که امروز انجام گرفت این موارد و شناسایی آن‌ها برخط خواهد بود.

اسلامی ادامه داد: نقاطی که وضعیت جاده می‌توانست دلیل حادثه باشد، شناسایی شده که در کل کشور ۲۵۱ مورد بود که ۲۰۰ مورد آن برطرف شده است و بخش عمده‌ای از این موارد در جاده‌های روستایی بود که مسیرها به شکل نامتقارن به یکدیگر می‌رسیدند و مابقی در نزدیک شهرهای خود شهرهاست.

وی تصریح کرد: برای رفع تعداد نقاط باقی مانده پر حادثه در شهرها لازم است تقاطع‌های غیرهمسطح بزرگ احداث شود و برای ساخت هرکدام به ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان پول نیاز است. با هماهنگی که با پلیس راهنمایی و رانندگی انجام شد قرار است با علائم این نقاط ایمن سازی شوند تا بعد با فراهم کردن بودجه متناسب به احداث این تقاطع‌ها اقدام شود. در این مورد کار برنامه‌ریزی آغاز و دردست اجرا قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی درخصوص آخرین وضعیت تخصیص قیر رایگان به پروژه‌های عمرانی و اینکه آیا این مساله حل شده است، گفت: مشکل قیر حل نشده است و متاسفانه از وقتی که در مورد آن بحث شد قیمت آن ۴۰ درصد بالا رفته است.

وی افزود: مجموعه وزارت راه و شهرسازی با توزیع قیر رایگان مخالف است، چون اجازه نمی‌دهد کارها را با برنامه و سرعت مناسب انجام دهیم درحالیکه قیر هم مثل سایر مصالح است و دلیلی ندارد در مورد آن، این همه ماجرا وجود داشته باشد. قطعا اگر ما قیر داشته باشیم حداقل ۱۵۰۰ کیلومتر راه را می‌توانیم آسفالت کنیم، چون پروژه‌ها معطل بوده و ما بودجه لازم برای خرید آن را نداریم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به افتتاح آزاد راه غدیر در ۱۳ رجب همزمان با میلاد امیرالمومنین حضرت علی (ع) گفت: این آزادراه که بزودی راه اندازی می‌شود نقش مهمی در تکمیل کریدورهای جاده‌ای خواهد داشت.

کد خبر: ۷۴٬۳۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha