به گزارش بازار به نقل از آهن پرایس، آنچه در این روزها در بازار آهن مشاهده میشود، این است که نوردکاران از طرفی ناچارند که با توجه به رشد شدید قیمت پایه مواد اولیه در بورس کالا، نرخ اجناس خود را افزایش دهند و از طرف دیگر، با توجه به نبود مشتری در بازار آهن نمیتوانند اقدام به افزایش شدید قیمت محصولاتشان کنند؛ اگرچه هنوز ماهیگیری برخی شرکتهای خصوصی حوزه نورد در روزهایی که آب بازار به شدت گل آلود میشد، از یادمان نرفته است.
البته لازم به ذکر است که این گروه عمدتا هنوز مشغول مصرف شمشهای ارزان تر خریداری شده در ماههای گذشته هستند و در ماههای آتی که شمشهای گران تر به دست آنها برسد، آنها نیز ناچار خواهند شد که قیمت محصولاتشان را تا حد ممکن بالا بکشند؛ پس با این وضعیت دیر یا زود باید منتظر میلگرد ۱۵ هزار تومانی باشیم.
از سوی دیگر، بازاریان آهن نیز که توزیع کنندگان اصلی محصولات فولادی هستند، نبود مشتری در بازار را کاملا حس میکنند و مانند روزهای آشفتگی دلار نمیتوانند به این زودیها دست به افزایش قیمت بزنند و بعضا همچنان جنسهای خود را با قیمتهایی پایین تر از نرخهای کف بازار عرضه میکنند؛ در این میان البته هستند گروهی که به دنبال تامین نقدینگی با ارائه تخفیفهای جذاب هستند تا هرچه سریع تر انبارهای خود را پر کنند و در ماههای آتی از نمد احتمال گرانی شدید محصولات فولادی برای خود کلاهی بدوزند.
در هر صورت در میان قیمتهای اعلام شده روزگذشته درب کارخانه نوردکاران فولادی شاهد رشد ۱۰۰ تا ۳۰۰ و بعضا تا ۶۰۰ تومانی قیمت انواع میلگرد آجدار در بازار آزاد بودیم و البته بخش زیادی از تولیدکنندگان این حوزه از اعلام قیمت روز محصولاتشان خودداری کردند؛ محدوده قیمتی میلگرد ۱۴ آجدار در بازار آزاد نیز به ۱۳ تا ۱۳/۸ هزار تومان رسید.
اما بیشتر تولیدکنندگان محصولات حوزه نبشی و ناودانی نرخ محصولاتشان را ثابت نگه داشتند و بعضا افزایش ۵۰ تومانی نیز در نرخ محصولات این حوزه مشاهده شد. همچنین شنیدههای ما از بنگاههای تهران از کاهش ۲۰ تا ثبات نسبی و افزایش ۱۰ هزار تومانی قیمت هر شاخه از سایزهای پرمصرف تیرآهن ذوبی حکایت داشت.
نظر شما