به گزارش بازار، معامله گران برای شناسایی نقاط ورود و خروج برای معاملات بالقوه، ابزارهای تجزیه و تحلیل فنی را در نمودارها اعمال می کنند.
آموزش تحلیل تکنیکال بورس ایران
مفتخریم که در جلسه آموزش صفر تا صد بورس با شما هستیم، در این قسمت از آموزش قصد داریم به شما آموزش دهیم که کی سهام بخرید و کی نخرید! برای این تحلیل، در واقع باید از تحلیل تکنیکال استفاده کنید، هدف ما از این مقاله، آموزش تحلیل تکنیکال برای درک بهتر شما برای زمان خرید و فروش سهامتان است، قطعا با خواندن این پاراگراف ترغیب شده، تا آخر متن با ما خواهید بود.
تحلیل تکنیکال چیست؟
تجزیه و تحلیل فنی مطالعه داده های بازار تاریخی، شامل قیمت و حجم است. با استفاده از بینش های روانشناسی بازار، اقتصاد رفتاری و تحلیل کمی، تحلیلگران فنی قصد دارند از عملکرد گذشته برای پیش بینی رفتار آینده بازار استفاده کنند. دو شکل متداول تجزیه و تحلیل فنی الگوهای نمودار و شاخص های فنی (آماری) است.
درک تحلیل تکنیکال
تجزیه و تحلیل فنی سعی در پیش بینی حرکات آینده قیمت ها، ارائه اطلاعات لازم برای سودآوری به سرمایه گذاران دارد.
معامله گران برای شناسایی نقاط ورود و خروج برای معاملات بالقوه، ابزارهای تجزیه و تحلیل فنی را در نمودارها اعمال می کنند.
فرض اساسی تحلیل تکنیکی این است که بازار کلیه اطلاعات موجود را پردازش کرده و در نمودار قیمت منعکس شده است.
تجزیه و تحلیل فنی به شما چه می گوید؟
تجزیه و تحلیل فنی اصطلاحی کلی برای انواع استراتژی ها است که به تفسیر عملکرد قیمت در یک سهام بستگی دارد.
بیشتر تجزیه و تحلیل های فنی معطوف، به تعیین تداوم یا نبودن روند فعلی و در غیر این صورت، زمان معکوس شدن آن است.
بیشتر تحلیل گران فنی از ترکیبی از ابزارها برای شناسایی نقاط احتمالی ورود و خروج برای معاملات استفاده می کنند. به عنوان مثال یک شکل نمودار ممکن است یک نقطه ورود برای یک فروشنده کوتاه مدت را نشان دهد، اما معامله گر برای بررسی زمان های مختلف به بررسی میانگین های متحرک می پردازد تا احتمال خرابی را تأیید کند.
نحوه استفاده از تجزیه و تحلیل فنی
اساس اصلی تحلیل فنی این است که قیمت بازار، تمام اطلاعات موجود را که می تواند بر یک بازار تأثیر بگذارد منعکس می کند. در نتیجه، دیگر نیازی به بررسی تحولات اقتصادی، بنیادی یا جدید نیست زیرا آنها قبلاً قیمت گذاری شده اند. تحلیلگران فنی به طور کلی معتقدند که قیمت ها در روند حرکت می کنند و هنگامی که صحبت از روانشناسی کلی بازار می شود تمایل به تکرار دارد. دو نوع عمده تجزیه و تحلیل فنی الگوهای نمودار و شاخص های فنی (آماری) هستند.
تفاوت بین تجزیه و تحلیل فنی و تجزیه و تحلیل بنیادی
همانطور که در آموزش تحلیل بنیادی بورس (فاندامنتال)، درمورد این نوع تحلیل، توضیحات کاملی دادیم، حال قصد داریم در این پاراگراف، تفاوت بین تجزیه و تحلیل فنی و بنیادی را برایتان شرح دهیم.
تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکی دو جنبه بزرگ در امور مالی هستند. در حالی که تحلیلگران فنی معتقدند بهترین روش پیروی از روندی است که از طریق اقدام در بازار شکل می گیرد، تحلیلگران بنیادی معتقدند که بازار غالباً از ارزش چشم پوشی می کند.
تحلیلگران بنیادی روند نمودار را به نفع جستجوی ترازنامه و مشخصات بازار یک شرکت در جستجوی ارزش ذاتی که در حال حاضر در قیمت منعکس نشده است، نادیده می گیرند.
نمونه های زیادی وجود دارد که سرمایه گذاران موفق را با استفاده از تجزیه و تحلیل بنیادی یا فنی برای هدایت معاملات خود و حتی کسانی که عناصر هر دو را در خود دارند، نشان می دهند.
در کل، تجزیه و تحلیل تکنیکی به سرعت سریع تری برای سرمایه گذاری منجر می شود، در حالی که تحلیل بنیادی به طور کلی دارای مهلت تصمیم گیری طولانی تر و مدت زمان نگهداری به دلیل زمان لازم برای انجام مراقبت های لازم است.
چند مرحله اساسی برای شروع این تجزیه و تحلیل وجود دارد و مراحل زیر عبارتند از:
برای تهیه استراتژی های تحلیل بنیادی، ابتدا باید شرکت را به خوبی درک کنید
مرحله دوم، استفاده از نسبت های مالی است. نسبت ها منبع اصلی اطلاعات مورد نیاز برای این تجزیه و تحلیل هستند.
مرحله سوم مطالعه گزارش های مالی و سالانه شرکت است.
گام چهارم نیز در مورد خواندن گزارش های سالانه اما از شرکت های رقیب است.
گام بعدی مقایسه ساختار بدهی شرکت با همتایان و رقبای خود است
سرانجام، شما باید چشم انداز شرکت را تجزیه و تحلیل کنید تا ارزش آن را دریابید.
نقش تحلیل بنیادی در معاملات
نقش تحلیل بنیادی در معاملات بسیار مهم است. بدون شک بهترین راه ممکن برای کشف ارزش واقعی هر سهام است.
نقش تحلیل بنیادی برای سرمایه گذاری اساساً کشف ارزش ذاتی سهام بر اساس منابع کمی و کیفی اطلاعات است.
این ارزش ذاتی برای مقایسه با قیمت فعلی بازار سهام و تصمیم گیری برای سرمایه گذاری لازم است.
بنابراین، اگر قیمت بازار بالاتر از ارزش ذاتی باشد، سرمایه گذار باید سهام را بفروشد یا آن را کوتاه کند زیرا قیمت در بلند مدت به دلیل ارزش بیش از حد سهام سقوط می کند و بالعکس.
اهداف تحلیل بنیادی چیست؟
برای پیش بینی قیمت آینده سهام شرکت
برای ارزیابی دارایی شرکت
به منظور پیش بینی عملکرد کسب و کار
برای اندازه گیری ریسک اعتباری
برای ارزیابی تصمیمات مدیریت
به منظور یافتن ارزش ذاتی دارایی
اهمیت تحلیل بنیادی چیست؟
تحلیل بنیادی سهام به شما کمک می کند تا به قیمت مناسب سهم برسید. قیمت سهم یک شرکت همیشه به درستی در بازار معامله نمی شود.
مهم است که قبل از سرمایه گذاری قیمت مناسب سهام را پیدا کنید، تحقیقات بنیادی شرکت به شما کمک می کند تا این قیمت را پیدا کنید.
این امر در پیش بینی روند دراز مدت در بازار کمک می کند. به طور کلی برای سرمایه گذاری طولانی مدت مورد استفاده قرار می گیرد زیرا می تواند به شما در درک قیمت آینده سهام کمک کند.
تحلیل بنیادی به شما کمک می کند تا شرکت های خوبی برای سرمایه گذاری پیدا کنید. این شرکت توانایی رشد در آینده را دارد.
تجزیه و تحلیل بنیادی به شما کمک می کند اقتصاد، صنعت و سپس شرکتی را که به شما کمک می کند با دانستن تمام خطرات و مزایای سرمایه گذاری خود، قیمت را هوشمندانه پیش بینی کنید، درک کنید.
نظر شما