۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۰
ستاد تسهیل تولید، مامور ساماندهی واحدهای تولیدی غیرفعال شد
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس:

ستاد تسهیل تولید، مامور ساماندهی واحدهای تولیدی غیرفعال شد

حسینی، رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس گفت: در خصوص چگونگی عملکرد دو نهاد بانکی و تامین اجتماعی مقرر شد، جلساتی با حضور مسئولان بانک مرکزی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک‌های عامل برگزار و اهداف آنها در راستای اجرای قانون و جهش تولید بررسی شود.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، سید شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این کمیسیون با موضوع بررسی گزارش عملکرد قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و با حضور مسئولان ستاد تسهیل تولید گفت: بعد از ارائه این گزارش، درخواست شد تا گزارش عملکرد قانون رفع موانع تولید به تفکیک مواد و دستگاه‌های اجرایی به شکل مکتوب ارائه شود تا کمیسیون بتواند در صورت لزوم گزارش نظارتی درباره آن تهیه کند.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه ارسال و بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ هستیم، از ستاد تسهیل تولید خواسته شد تا با استناد به تجربه و فعالیت دو سال گذشته خود، نکات لازم برای جهش تولید را به عنوان یک بسته حمایتی قابل پیش‌بینی در بودجه برای ما ارسال کند تا کمیسیون آن را بررسی و پشتیبانی کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه تعداد قابل توجهی واحدهای تولیدی غیرفعال و راکد در کشور وجود دارد، اظهار کرد: طی سالیان گذشته مجوزهایی در بخش‌های مختلف تولید کالا و خدمات و حتی حوزه‌های آموزشی صادر شده که برخی از این مجوزها فعال نشده‌اند و از سوی دیگر اکنون ممنوعیت و محدودیت در صدور مجوز برای متقاضیان جدید ایجاد شده بنابراین در این جلسه مقرر شد، ستاد تسهیل تولید اقدامات لازم در جهت فعالسازی برخی از این واحدها که امکان فعال شدن را دارند، انجام دهد.

معادن غیرفعال دارای مجوز ساماندهی می‌شوند
حسینی تاکید کرد: بحث فعالسازی معادن دارای مجوز هم در این نشست مطرح و اعلام شد، اگر برای معادنی مجوز و پروانه بهره برداری صادر شده اما این معدن فعالیت خود را آغاز نکرده، باید ساماندهی شود.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس با اشاره به بررسی و ساماندهی زمین شهرک‌های صنعتی در این جلسه هم گفت: مقرر شد، چنانچه افرادی زمین برای احداث شهرک‌های صنعتی دریافت کرده‌ اما به صورت تعمدی یا فقدان انگیزه هنوز این زمین‌ها را فعال نکرده‌اند، مورد بررسی و تعیین تکلیف شوند.

وی ادامه داد: البته گاهی برخی مشکلات خارج از اراده صاحب واحد صنعتی اتفاق میافتد که ما متعرض این افراد نیستیم اما اگر بدون بهانه زمین‌های ارائه شده برای احداث شهرک صنعتی راکد گذاشته شده، باید هرچه سریعتر تعیین تکیلف شود.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس  اظهار کرد: در خصوص چگونگی عملکرد دو نهاد بانکی و تامین اجتماعی مقرر شد، جلسات مستقلی با حضور مسئولان بانک مرکزی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک‌های عامل در کمیسیون ویژه برگزار و عملکرد و اهداف آنها در راستای اجرای قانون و جهش تولید مورد بررسی قرار گیرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: همچنین جلسه مستقلی هم بزودی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان تامین اجتماعی برای بررسی عملکرد این نهاد در راستای حمایت از تولید و رفع موانع تولید و جهش تولید برگزار شود.

کد خبر: ۵۶٬۳۲۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha