۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲
کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی

کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی

بدنبال انتشار گزارش هایی مبنی بر لزوم رسیدگی اوپک پلاس به تولید مازاد بیش از ۲ میلیون بشکه نفت در روز و همچنین افزایش غیرمنتظره متقاضیان مزایای بیکاری در آمریکا، قیمت نفت کاهش پیدا کرد.

به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، نفت خام برنت با افت ۱.۲۴ دلاری با ۲.۷ درصدی هر بشکه ۴۴.۱۳ دلار معامله شد و وست تگراس اینترمیدیت نیز با افت ۱.۳۱ دلاری یا ۳ درصدی بشکه ای ۴۱.۶۲ دلار دست به دست شد.

«امیلی اشفورد» تحلیلگر انرژی در بانک استاندارد چارترد، در این‌باره گفت: در حالی که پایه های بازار نفت شروع به عادی سازی کرده است، بخش عمده پیشرفت و افزایش قیمت آن به بخش عرضه مربوط بوده و این در حالی است که تقاضا همچنان ناامید کننده است.

افزایش قیمت دلار که قیمت نفت را برای کشورهای صاحب سایر ارزها گرانتر می‌کند نیز قیمت‌های جهانی نفت را تحت فشار قرار داده و به گفته تحلیلگران بهای طلای سیاه را در محدوده نوسان باریکی قرار داده است.

قیمت‌های جهانی نفت از اواسط ژوئن در محدوده‌ای با کران بالا و پایین نزدیک به هم نوسان کرده به طوری که برنت هر بشکه ۴۰ تا ۴۶ دلار معامله شده و نفت خام آمریکا بین ۳۷ تا ۴۳ دلار در نوسان بوده است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت به همراه متحدانش در قالب گروهی موسوم به اوپک پلاس، روز گذشته اعلام کردند که با توجه به افزایش ریسک‌های ناشی از تداوم موج دوم پاندمی کرونا، احیای باراز نفت به  نظر کُندتر از انتظارات انجام خواهد شد.

علاوه بر این، پس از آنکه رویترز در گزارشی اعلام کرد که برخی از اعضای اوپک پلاس باید تولیدات مازاد خود را به اندازه روزانه ۲.۳۱ میلیون بشکه کاهش داده و بدین ترتیب تولیدات مازاد خود را جبران کنند، قیمت‌های جهانی نفت تحت فشارهای جدیدی قرار گرفت.

همچنین بدنبال افزایش مجدد شمار متقاضیان دریافت مزایای بیکاری در هفته گذشته به بیش از یک میلیون نفر، بازارها متزلزل شد.

این پسرفت قیمت نفت یک روز پس از آن رخ داده است که تعدادی از اعضای فدرال رزرو اعلام کردند که شاید نیاز به تسهیل بیشتر تسهیلات پولی باشد زیرا روند احیای بازار کار کند شده است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که تقاضای سوخت در آمریکا با کاهش بیش از ۲ میلیون بشکه‌ای در روز، به ۱۷.۲ میلیون بشکه رسیده است.

تقاضای کلی نفت در چهار هفته اخیر نسبت به سطوح سال گذشته ۱۴ درصد کمتر بوده است. با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تردد تابستانی، تقاضای سوخت میل به نزول دارد.

کد خبر: ۳۶٬۸۷۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha