۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
اولویت اعتبارات استان براساس نیازهای اساسی مردم تعیین شده است
استاندار کرمانشاه:

اولویت اعتبارات استان براساس نیازهای اساسی مردم تعیین شده است

استاندار کرمانشاه با اشاره به جهت‌گیری بودجه استان در سال جاری گفت: اولویت تخصیص اعتبارات در استان با هدف پاسخگویی به نیازهای واقعی مردم، متمرکز شده است.

به گزارش بازار، منوچهر حبیبی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه، با قدردانی از همراهی مدیران دستگاه‌ها و ارائه گزارش‌های میدانی، اظهار داشت: سهم ۲۰ درصدی بخش آب، ۱۵ درصدی حمل‌ونقل و اعتبارات تخصیصی برای کشاورزی، آموزش و خدمات شهری نشان‌دهنده رویکرد هدفمند استان برای حل مشکلات اولویت‌دار مردم است.

وی با تأکید بر اینکه تامین آب شرب و کشاورزی اولویت قطعی در استان به‌ویژه در سال‌های آینده خواهد بود، افزود: برای توسعه پایدار، منابع باید به سمت نیازهای واقعی مردم سوق داده شود و هرگونه هزینه‌کرد بدون توجه به برنامه و سند آمایش سرزمینی، اتلاف منابع خواهد بود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های قانونی از جمله ماده ۵۶ قانون بودجه گفت: برخی دستگاه‌ها نظیر راه و شهرسازی و آبفا عملکرد موفقی در استفاده از این ظرفیت برای جذب منابع بانکی داشته‌اند و سایر دستگاه‌ها نیز باید از این تجارب استفاده کرده و برای پروژه‌های مهم خود منابع پایداری جذب کنند.

وی افزود: از مجموع ۱۶ هزار میلیارد تومان منابع وزارت راه و شهرسازی، هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سهم کرمانشاه توسط اداره کل استان جذب شده است که نشان می‌دهد در صورت پیگیری دقیق، امکان جذب اعتبارات ملی و بانکی وجود دارد.

حبیبی همچنین در خصوص بحران گرد و غبار که مناطق غربی استان را درگیر کرده، گفت: منشاء عمده این پدیده خارجی و از کشورهای همسایه است و با وجود تعطیلی برخی روزها برای حفظ سلامت شهروندان، راهکار نهایی مقابله با آن فقط تعطیلی نیست.

وی با تأکید بر مسئولیت سازمان حفاظت محیط زیست و مدیریت بحران استان، خواستار ارائه پیشنهادات اجرایی و تأمین اعتبار برای اقدامات مؤثر شد و تصریح کرد: سلامت مردم خط قرمز ماست و باید برای این موضوع فکری اساسی شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به تهیه برنامه پیشرفت برای شهرستان‌ها، آن را گامی مهم در جلوگیری از توسعه بی‌هدف دانست و گفت: توسعه بدون نقشه راه، به اتلاف منابع و گم‌کردن اولویت‌ها می‌انجامد. باید همه فعالیت‌های عمرانی، اقتصادی و خدماتی مبتنی بر اسناد بالادستی و سند آمایش باشد.

وی در پایان پیشنهاد داد که در هر جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، یک طرح بزرگ اقتصادی از بخش خصوصی و یک طرح عمرانی شاخص به‌صورت مختصر (حداکثر ۱۰ دقیقه) توسط دستگاه‌های مربوطه ارائه و معرفی شود تا شورا بتواند در مسیر تحقق آن‌ها کمک و تسهیل‌گری لازم را انجام دهد.

کد خبر: ۳۵۳٬۵۰۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha