به گزارش بازار به نقل از شاتا، حسین مدرس خیابانی گفت: طرح های مورد افتتاح در قالب پویش ملی تولید، تداوم تولید از محل همین ۴ هزار طرح دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد است و با دو طرحی که امروز صبح به بهرهبرداری رسید، تاکنون ۴۰ واحد صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان برای حدود ۷ هزار نفر اشتغالزایی مستقیم، این پویش همچنان به راه خود ادامه می دهد.
وی ادامه داد: پویش ملی "تولید، تداوم امید" تا پایان دولت دوازدهم ادامه خواهد یافت و هر هفته طرحهای مهم صنعتی، معدنی و لجستیکی که بالغ بر ۲۰۰ طرح هستند با سرمایه گذاری بیش از ۱۷۰ هزار میلیارد تومان برای ۴۱ هزار نفر اشتغالزایی مستقیم خواهند داشت.
مدرس خیابانی تاکید کرد: امروز تنها ترین و مطمئن ترین مسیر برای عبور از تحریم ها و حتی کرونا حمایت از تولید و صادرات کشور است و در همین راستا همه عزم حاکمیت، دولت، مجلس، قوه قضاییه و همه نهادها بر این مسئله معطوف است و با یک انسجام ملی دنبال آن هستیم تا خواستههای دشمن تحقق پیدا نکند و روند پیشرفت و عزت جمهوری اسلامی تداوم یابد.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با تبریک روز خبرنگار به همه تلاشگران این عرصه تصریح کرد: امروز جنگ اقتصادی تحمیلی به کشورمان توام با یک جنگ رسانهای گسترده است و خبرنگاران متعهد رزمندگان این جنگ رسانهای هستند و تلاش میکنند دستاورد ها و موفقیت های کشور را به درستی به اطلاع مردم برسانند.
مدرس خیابانی گفت: از اولین روز فرمان مقام معظم رهبری برای جهش تولید، فرهنگ غالب در بخش صنعت و تولید کشور و کار در این عرصه متوجه این امر بوده و این مسئولیت رسانههاست که اتفاقات بزرگ رخ داده در عرصه تولید را به خوبی منعکس کنند.
وی افزود: تلاش دست اندرکاران معطوف به فعالسازی واحدهای صنعتی و معدنی در سراسر کشور است و در همین ۴ ماهه اول امسال بیش از ۴۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشته اند.
مدرس خیابانی تصریح کرد: نقطه اصلی اطلاع رسانی و اعتماد مردم به اخبار، رسانه ملی است و این رسانه دارای نقش بسیار موثری در تحقق اهداف جهش تولید دارد.
وی اضافه کرد: خودباوری و خود اتکایی در تولید کالا و محصولات در بخش های مختلف کشور شکل گرفته و در حال تعمیم در تولید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز است و این نقطه قوت ما می باشد.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید امروز با سرعت به حرکت خود ادامه می دهد و بدون توجه به تحریمها تولید کشور در یک مدار شتاب قرار گرفته و امیدواریم که فراتر از تصورات موجود، واحدهای صنعتی را فعال تر از گذشته ببینیم.
مدرس خیابانی تاکید کرد: استان خراسان رضوی و شهرستان نیشابور از قطب های صنعتی و تولیدی کشور برای تحقق جهش تولید هستند؛ باید کمک کنیم و با همکاری همه دستگاه ها موانع پیش روی واحدهای صنعتی و تولیدی مانند تخصیص ارز و تامین مواد اولیه رفع کنیم.
وی در خصوص موارد مطرح شده از سوی صنعتگران در نحوه عرضه مواد اولیه در بورس کالا بیان کرد: ساز و کار جدیدی در بورس کالا در حال شکل گیری است تا قیمت عرضه مواد اولیه برای صنعتگران داخلی بالاتر از قیمت جهانی نباشد.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: پیشنهاد شده تولید کنندگان موفق کشور که در حوزه صادرات و ایجاد ارزش افزوده برای محصولات ایرانی دارای جایگاه ویژه ای هستند در قالب یک خط ویژه مواد اولیه آنها تخصیص یابد و همچنین بازگشت مالیات ارزش افزوده همه واحدها سرعت بگیرد و ترخیص کالاها با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد.
مدرس خیابانی با اشاره به دستور ویژه رییس جمهور در خصوص تسریع در ترخیص مواد اولیه و ماشین آلات از گمرکات کشور اعلام کرد: واحدهایی که ماشینآلات و مواد اولیه آنها در گمرکات متوقف شده و معطل مانده است به وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کنند؛ در همین راستا در قالب فهرست های اولویت بندی شده موارد به بانک مرکزی جمهوری اسلامی اعلام می شود.
وی تاکید کرد: هیچ واحد صنعتی و تولیدی در کشور نباید به سبب معطل ماندن مواد اولیه و ماشین آلات در گمرکات متوقف و یا تعطیل شود.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد طرحهای مورد افتتاح در قالب هفته نهم پویش ملی تولید، تداوم امید در استان خراسان رضوی گفت: امروز صبح طرح تولید انواع کابل و سیم مسی و آلومینیومی به بهره برداری رسید که خوشبختانه زنجیره تولید این واحد در حال تکمیل است، با تولید گرانول مفتول و کاتد مسی این واحد میتواند به توسعه منطقه کمک نماید، این واحد با سرمایهگذاری خوبی که در آن انجام شده است در مجموع بیش از ۲۵۰ نفر را مشغول به کار نموده است.
مدرس خیابانی با اشاره به بهره برداری طرح دوم تولید کننده قطعات خودرویی در شهرک صنعتی خیام شهرستان نیشابور و اشتغالزایی خوب این واحد صنعتی گفت: فرصت تحریم در واحدهای تولیدی به بهترین شکل مورد استفاده قرار گرفته و در همین شهرک صنعتی خیام بنا به اطلاعات ارائه شده بسیاری از واحدهای نیمه تعطیل و غیر فعال راه اندازی شده اند.
وی تاکید کرد: سیاست جامع وزارت صنعت، معدن و تجارت حمایت از بخش تولید و توسعه صادرات و ممنوعیت واردات اقلام غیر ضروری و جلوگیری از واردات کالاهایی است که توان تولید داخل آن را داریم و انجام اقدامات لازم برای تامین مواد اولیه و تخصیص ارز برای تحقق اهداف جهش تولید است.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان تصریح کرد: خوشبختانه در سال جهش تولید، واحدهای صنعتی کشور همزمان با افزایش تولیدات در حال راهاندازی طرحهای توسعه ای خود نیز هستند و در همین راستا طرح های جدیدی نیز در داخل و بیرون شهرک های صنعتی در سراسر کشور در حال بهره برداری می باشند.
نظر شما