۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
صنعت مرغداری آذربایجان‌شرقی بیشترین تأثیر را از کرونا دیده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی:

صنعت مرغداری آذربایجان‌شرقی بیشترین تأثیر را از کرونا دیده است

تبریز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: بیشترین تاثیر پذیری ناشی از ویروس کرونا در بخش کشاورزی، در پرورش مرغ و صنایع وابسته به صنعت مرغداری اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرگزاری بازار، اکبر فتحی روز یکشنبه در گفت و گویی با خبرنگاران در تبریز با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا مرزهای کشور بر روی صادرات و واردات محصولات کشاورزی بسته شد، اظهار کرد: عدم واردات سه ماهه این نهاده‌ها در ایام کرونا موجب کاهش ظرفیت تولیدی کارخانجات تولید خوراک دام و طیور و یا در برخی موارد موجب تعطیلی فعالیت‌های تولید خوراک دام و طیور شد.

وی در خصوص واردات محصولات کشاورزی به خصوص نهاده‌های دام و طیور، گفت: بیش از ۸۵ درصد نهاده‌های دام و طیور مورد نیاز کشور اعم از ذرت، سویا، کنجاله سویا و جو وارداتی هستند که پس از وارد شدن به کشور در کارخانجات تولید خوراک دام و طیور و یا توسط خود مرغداران میکس شده و مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.

فتحی با اشاره به تشکیل ستاد مقابله با کرونا در استانداری آذربایجان شرقی و تشکیل کارگروه اقتصادی این ستاد که جهادکشاورزی استان نیز یکی از اعضای کارگروه مربوطه است، افزود: خرید گوشت مرغ تولیدی مرغداران توسط شرکت پشتیبانی امور دام آذربایجان شرقی، خرید از کشتارگاه‌های دو خطه و تک خطه و استفاده از ذخایر نهاده‌های دام و طیور شرکت پشتیبانی امور دام در ایام پیک بیماری کرونا در آذربایجان شرقی از جمله اقدامات کارگروه اقتصادی ستاد مقابله با کرونای استان در راستای حمایت از تولیدکنندگان محصولات دام و طیور و تعدیل قیمت این محصول بود.

وی با بیان اینکه ۶۵ درصد نهاده‌های دامی به بخش طیور و ۱۵ درصد به بخش دام و مابقی به کارخانجات تولید خوراک دام و طیور اختصاص دارد، گفت: در حال حاضر مرغداران و فعالان صنعت مرغداری در استان می‌توانند با ثبت نام در سامانه بازارگاه نسبت به تهیه و تامین نهاده مورد نیاز خود اقدام نمایند.

فتحی با بیان اینکه بخش کشاورزی به عنوان چهاردهمین رسته از آسیب دیدگان ناشی از کرونا قرار دارد، اظهار کرد: واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر، همچنین مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای، سبزی و صیفی جات، صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی در قالب رسته ۱۴ تایید شده است.

کد خبر: ۲۵٬۲۲۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha