۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۴
ضرورت هدایت سرمایه‌های سرگردان به سمت تولید
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد

ضرورت هدایت سرمایه‌های سرگردان به سمت تولید

یکی از ابزارهای بانک مرکزی در راستای رشد اقتصادی، بهره‌گیری از عملیات بازار باز است؛ این ابزار به عنوان یکی از سیاست‌های پولی و بانکی می‌تواند بازار دارایی را کنترل و نقدینگی سرگردان را هدایت کند.

به گزارش بازار به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای رشد اقتصادی کشور نیازمند برنامه ریزی‌های مدون از سوی دولت و مجلس هستیم، گفت: تسهیل مجوزهای کسب و کار توسط دولت و ایجاد فضا برای رفع موانع تولید، روند سرمایه‌گذاری در کشور را افزایش می‌دهد و در این صورت سرمایه‌ها از بخش غیرمولد به بخش‌های مولد روانه می‌شوند.

وی در ادامه عنوان کرد: اصلاح ساختار تولید، به حداقل رساندن فرآیند صدور مجوزها، توسعه دولت الکترونیک، توسعه کانون‌های تولیدی خرد، تکمیل زنجیره تولید با بهره‌مندی از توانایی نخبگان، تأمین مالی به هنگام، گسترش صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و تکیه بر مزیت‌های بومی تولید از محورهایی است که باید در راستای توسعه بخش تولید کشور مورد توجه قرار گیرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: جهش تولید نیازمند اولویت‌بندی، تعاون و هم‌افزایی است؛ به عبارتی باید حرکت زنجیره‌ای و هماهنگ به وجود آید و بر همین اساس است که در تحقق جهش تولید علاوه بر دولت، مجلس نیز نقش بسزایی ایفا می‌کند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز اظهار کرد: یکی از ابزارهای بانک مرکزی در راستای رشد اقتصادی کشور، بهره‌گیری از عملیات بازار باز است؛ این ابزار به عنوان یکی از سیاست‌های پولی و بانکی می‌تواند بازار دارایی را کنترل و نقدینگی سرگردان را به سمت تولید هدایت کند.

سیاهکلی بر ایجاد انگیزه سرمایه‌گذاری صاحبان سرمایه در حوزه ‫تولید تاکید کرد و افزود: اقتصادی که متکی بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی است، ضمن ایجاد رفاه و رفع مشکلات معیشتی مردم، باعث جلوگیری از خسارت بر پیکره اقتصاد می‌شود. بنابراین، راهکار نجات اقتصاد کشور، در راس امور قرار دادن تولید و ایجاد انگیزه سرمایه گذاری صاحبان سرمایه است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن خاطرنشان کرد: برای هدایت سرمایه به سمت فعالیت‌های مولد ضروری است قوانین لازم برای شناسایی و اخذ ‫مالیات بر فعالیت‌های نامولد وضع شود و همچنین نوسازی تکنولوژی تولید و عمده فرآیندهای مرتبط با جهش تولید، نیازمند تزریق منابع مالی است.

کد خبر: ۱۶۷٬۳۶۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • ایرانی IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
      0 0
      بهترین شیوه جذب سرمایه ها برای تولید توسط بورس است آیا غیر از تخریب چیزی در بورس اتفاق افتاده تا این هدایت سرمایه عملی بشه با انواع اقسام خرابکاریها دستکاریها وزدو بندها اونقدر ضرر به سهامداران زدند که نه تنها امیدی به جذب سرمایه جدید نیست بلکه هر روز شاهد خروج سرمایه ها از بورس به بازارهای مجاور که فقط جنبه دلالی واحتکار هستند هستیم آدم نمیدانه قسم حضرت عباس رو باور کنه یا دم خروس