۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹
تلاش برای افزایش تعداد پایانه‌ها و دروازه‌های خروجی مرز برای اربعین
معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد

تلاش برای افزایش تعداد پایانه‌ها و دروازه‌های خروجی مرز برای اربعین

معاون اول رئیس جمهور، تلاش برای افزایش تعداد پایانه‌ها و دروازه‌های خروجی مرز را جهت تسهیل رفت و آمد زوار، پراهمیت ارزیابی و بر لزوم افزایش تعداد ناوگان حمل و نقل برای رفاه بیشتر زائران تأکید کرد.

به گزارش بازار، نشست هماهنگی اعضای ستاد مرکزی اربعین با قرارگاه‌های مردمی بسیج، خاتم الانبیاء (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، امروز یکشنبه با حضور محمد مخبر برگزار شد.

مخبر در این نشست با اشاره به رویکرد و اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به ارزش‌های دینی و مذهبی، بر لزوم برنامه ریزی دقیق، تأمین امکانات و تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب مراسم راهپیمایی اربعین تأکید کرد.

معاون اول رئیس جمهور با یادآوری همزمانی ایام اربعین امسال با گرمای شدید هوا از دستگاه‌های مربوطه و همچنین ستاد مرکزی اربعین خواست حمل و نقل و اسکان زائران به نحوی برنامه ریزی شود که آسیب‌های ناشی از گرمای هوا به حداقل ممکن کاهش یابد.

مخبر تصریح کرد: با وجود شرایط ویژه آب و هوایی امسال و با در نظر گرفتن شدت گرما، اهتمام ویژه دولت این است که مردم بتوانند در امنیت کامل، با ارائه بهترین خدمات و حداقل مشکلات در مراسم راهپیمایی اربعین شرکت و حرم امام حسین (ع) را زیارت کنند.

معاون اول رئیس جمهور، تلاش برای افزایش تعداد پایانه‌ها و دروازه‌های خروجی مرز را جهت تسهیل رفت و آمد زوار، پراهمیت ارزیابی و بر لزوم افزایش تعداد ناوگان حمل و نقل برای رفاه هر چه بیشتر زائران تأکید کرد.

مخبر، همچنین از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست در پایانه‌های مرزی و در مسیر حرکت زائران، بیمارستان‌های سیار و امکانات و تجهیزات پزشکی را به میزان مناسب مستقر کنند.

معاون اول رئیس جمهور از دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مربوطه خواست که همکاری و هماهنگی‌های لازم را با فراجا انجام دهند تا روند ورود و خروج و تردد زائران در مرزها با حداکثر سرعت میسر شود.

در این نشست که با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و راه و شهرسازی، فرمانده فراجا، مسئولان دستگاه‌های مختلف و رؤسای قرارگاه‌های مردمی برگزار شد، مشکلات و کمبودهای احتمالی در مراسم اربعین مورد بررسی قرار گرفت و درباره ارائه خدمات حداکثری به زائران، تسهیل انجام سفر در داخل و خارج از مرز، تکمیل زیرساخت‌های موردنیاز در پایانه‌های مرزی، توسعه ناوگان حمل و نقل، استقرار بیمارستان سیار و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی، توسعه امکانات ارتباطی و مخابراتی و تدوین شیوه نامه‌هایی برای انجام زیارت با توجه به شرایط آب و هوایی، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

سردار میراحمدی، معاون وزیر کشور نیز گزارشی از برنامه ریزی‌ها و تدارکات انجام شده برای برگزاری مراسم اربعین امسال ارائه کرد و گفت: پیش بینی ما این است که امسال تعداد زائران و مشتاقان شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین افزایش چشمگیری داشته باشد؛ به همین منظور لازم است که برنامه ریزی گسترده‌ای برای تأمین نیازهای زوار انجام دهیم.

سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در این نشست بر لزوم تقویت زیرساخت‌ها در مرزهای ایران و عراق برای خدمت‌رسانی هر چه بیشتر به زوار اربعین تأکید کرد و افزود: باید تلاش کنیم در همین مدت محدود باقی مانده تا ایام اربعین، با کار جهادی و انقلابی، شرایط مناسبی را برای زائران اربعین فراهم کنیم.

وزرای راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست، گزارشی از کارها و برنامه ریزی‌های انجام شده برای تأمین امکانات و تجهیزات بهداشتی و درمانی و نیز بهبود حمل و نقل زائران، ارائه کردند.

کد خبر: ۱۶۳٬۸۲۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha