۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴
 احداث نیروگاه های جدید و ارتقاء ظرفیت نیروگاه های موجود برای تامین برق تابستان
سخنگوی صنعت برق خبر داد

احداث نیروگاه های جدید و ارتقاء ظرفیت نیروگاه های موجود برای تامین برق تابستان

رجبی، سخنگوی صنعت برق گفت: با سه شیفت کردن کارها، بازه زمانی احداث نیروگاه های جدید را از ۱۸ ماه به حداکثر ۱۰ ماه رساندیم تا تابستان برق مورد نیاز مردم را تامین کنیم.

به گزارش بازار، مصطفی رجبی مشهدی ضمن اشاره به قطعی های مداوم برق در تابستان سال گذشته گفت: سال گذشته با خشکسالی روبرو بودیم و امسال نیز این خشکسالی ادامه دارد به گونه ای که مخازن آب سدهایی که از آن ها برای تولید برق استفاده می کنیم نسبت به سال گذشته پنج و نیم درصد کمتر است.

وی در عین حال از برنامه ریزی گسترده وزارت نیرو برای تامین برق خبر داد و بیان کرد: این برنامه ریزی شامل صد برنامه عملیاتی است و آن را از ابتدای دولت سیزدهم شروع کرده است. در چند ماه اتفاقات مبارک زیادی در این حوزه افتاده است و در صورت همراهی و همکاری مردم، می توانیم پیک تابستان را پشت سر بگذاریم.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه در بخش تعمیرات نیروگاهی رکورد خوبی را زده ایم، اظهار کرد: در پایان اردیبهشت ماه تعمیرات نیروگاهی به طور کامل خاتمه پیدا می کند و در حال حاضر حدود ۹۷ درصد از تعمیرات نیروگاهی کل کشور به پایان رسیده است. این تعمیرات بسیار سنگین است؛ برخی از نیروگاه ها در حدود ۹۰ تا ۱۰۰ روز متوقف بودند تا قسمت های مختلف آن ها تعمیر اساسی شود.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت نیروگاه های موجود عنوان کرد: در حال حاضر هزار و ۱۱۸ مگاوات ظرفیت تولید نیروگاه های موجود را ارتقاء دادیم که این کارها توسط شرکت های دانش بنیان صورت گرفته است.

رجبی مشهدی همچنین از ایجاد رکوردهای جدید در زمینه احداث نیروگاه های تازه خبر داد و گفت: به طور معمول حدود ۱۸ ماه زمان مناسب برای احداث یک نیروگاه توربین گازی است اما برای برخی از سایت های تولید برق، با سه شیفت کردن کار و تامین فوری تجهیزات، توانسته ایم در بازه زمانی ۹ الی ۱۰ ماهه آن ها را احداث کنیم تا در تابستان بهره خوبی را از این نیروگاه ها داشته باشیم.

سخنگوی صنعت برق در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو بر توجه به مصرف بهینه برق از سوی مردم تاکید کرد و افزود: با طرح های تشویقی که دنبال می کنیم، مشترکان، به ویژه بخش خانگی را ترغیب کنیم تا مصرف بهینه داشته باشند. البته مردم همواره پای کار بوده اند.

وی افزود: در بازه زمانی اوج مصرف برق به طور معمول ۲۶ الی ۲۷ هزار مگاوات از برق تولیدی کشور را صرف وسایل سرمایشی از جمله کولرها می کنیم که نیاز است در این حوزه از سوی مردم مدیریت صورت بگیرد. در سایر بخش ها از جمله ادارات تلاش داریم نظارت ها را بیشتر کنیم تا ۳۰ درصد از مصرف برق در این زمینه کاهش پیدا کند.

مصطفی رجبی مشهدی اظهار امیدواری کرد با اقداماتی که وزارت نیرو انجام داده است و همچنین همراهی مردم بتوانند در پیک تابستان، برق همه مردم تامین کنند و مشکل جدی در این زمینه وجود نداشته باشد.

کد خبر: ۱۵۰٬۷۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha