۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
بازارچه صنایع دستی در سرعین راه‌اندازی می‌شود
مدیرکل میراث فرهنگی اردبیل:

بازارچه صنایع دستی در سرعین راه‌اندازی می‌شود

اردبیل- فلاحی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل گفت: با هدف رونق و توسعه گردشگری و صنایع‌دستی، راه‌اندازی بازارچه صنایع‌دستی در سرعین هدفگذاری شده است.

نادر فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: طرح ساماندهی و مرمتی مسجد جامع عتیق به عنوان نخستین مسجد جامع اردبیل تسریع شده و اقدامات در این حوزه با جدیت هر چه تمام‌تر ادامه دارد.

وی مسجد جامع عتیق را یک مسجد تاریخی و از بناهای مهم در سطح شهر اردبیل عنوان کرد و افزود: تعیین تکلیف این محوطه و ساماندهی آن از مطالبات مردم استان بوده که با توجه به این مهم و اهمیت تاریخی جمعه مسجد در راستای ساماندهی و مرمت آن اقدامات اساسی انجام شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل با اشاره به انجام کاوش در جمعه مسجد بیان کرد: انجام این کاوش‌ها و مطالعات به پر شدن خلاهای بسیاری در داشته‌های علمی منجر شده و از اهمیت بسزایی برخوردار است.

فلاحی در ادامه به لزوم توجه به ظرفیت‌های گردشگری شهرستان سرعین نیز اظهار کرد: شهرستان سرعین از جمله مناطق مهم استان در راستای جذب گردشگر به شمار می‌رود که با توجه به این امر تلاش بر این شده تا از ظرفیت سایر حوزه‌ها نظیر صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی نیز برای رونق هر چه بیشتر گردشگری این شهرستان استفاده شود.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل فروش و عرضه صنایع‌دستی را از جمله اقدامات در راستای جذب گردشگران به سرعین دانست و بیان کرد: این امر علاوه بر اینکه زمینه برای جذب گردشگران را فراهم می‌کند بلکه از این طریق می‌توانیم شاهد رونق تولید و فروش صنعتگران صنایع‌دستی نیز باشیم.

وی از ایجاد بازارچه صنایع دستی در سرعین خبر داد و گفت: با هدف رونق و توسعه گردشگری و صنایع‌دستی در این شهرستان راه‌اندازی بازارچه صنایع‌دستی در سرعین هدفگذاری شده است تا از این طریق بتوانیم گردشگری سرعین را به شکلی چند بعدی ارائه دهیم.

فلاحی ادامه داد: از دیگر اقدامات در راستای خروج گردشگری سرعین از حالت تک‌بعدی کاوش و اقدامات ثبتی و مرمتی در محوطه باستانی کنزق بوده تا با ثبت پایگاه ملی کنزق و ایجاد موزه درآن شاهد حضور هر چه بیشتر گردشگران در این شهرستان توریستی باشیم.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل در مورد جاذبه‌های استان برای جذب گردشگران کشورهای حاشیه خلیج فارس ادامه داد: آبگرم‌های معدنی و آبدرمانی‌های استان از مهمترین این قابلیت‌ها هستند که برای مخاطبان این شبکه که اغلب کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند، معرفی شد.

وی آب‌های گرم استان را قابلیتی عظیم و منحصر به‌فرد دانست و بیان کرد: با توجه به خواص درمانی این آب‌ها در کنار استفاده از سایر ظرفیت‌های استان در بخش گردشگری، مسافران می‌توانند از آب‌گرم‌های استان نیز برای موارد درمانی بهره‌مند شوند.

فلاحی افزود: با توجه به ظرفیت‌های استان به طور ویژه از برادران مسلمان این کشورها دعوت شد تا با حضور در اردبیل از ظرفیت‌های ویژه استان در بخش گردشگری اعم از گردشگری زمستانی، آبگرم‌ها و سایر حوزه‌ها استفاده کنند.

کد خبر: ۱۲۲٬۸۲۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha