دخالت در امور قوه مجریه بهره وری و برنامه ریزی را مختل می کند
استاد دانشگاه صنعتی شریف:

دخالت در امور قوه مجریه بهره وری و برنامه ریزی را مختل می کند

مشایخی، استاد دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شریف گفت: دخالت نمایندگان و گروه های بانفوذ در مسایل مدیریت در قوه مجریه هرگونه برنامه ریزی و نظارت را در دستگاههای اجرایی مختل می کند.

بازار، گروه اصناف و بازرگانی: «علینقی مشایخی» در یازدهمین همایش ملی بهره‌وری ایران افزود: هدف مدیرت مبتنی بر دانش افزایش بهره وری است اما دخالت در انتصابات در قوه مجریه نظام تامین نیروی انسانی و سازماندهی را در دستگاههای اجرایی تضعیف و آن را مختل می کند.

کاهش راندمان کار و بهره وری با دخالت در کار قوه مجریه
وی با بیان اینکه وظیفه مدیران در دستگاه‌های اجرایی کشور برنامه‌ ریزی، سازماندهی، تامین نیروی انسانی، رهبری و نظارت است، افزود: در صورتی که در هر یک از این ۵ وظیفه دخالتی انجام شود سهم بهره‌وری و راندمان کار در دستگاه های اجرایی کاهش پیدا می کند.

این استاد دانشگاه صنعتی شریف تاکید کرد: در صورتی که ۵ وظیفه یاد شده به خوبی انجام شود، به تدریج میزان بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی ارتقا می‌یابد و با مبانی و با یکپارچه سازی این ۵ وظیفه بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی نیز تقویت می‌شود.

مشایخی بیان کرد: برای ارتقای بهره‌وری در کشور مجلس باید با تصویب قوانین و مقررات بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی نظارت کافی اعمال کند و از هرگونه دخالت در انتصابات و انجام پروژه‌های عمرانی در مناطق مختلف خودداری شود زیرا بهره وری در این شرایط از بین خواهد رفت.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شریف گفت: از طرفی در صورتی که برای انجام پروژه ای گروهای بانفوذ دخالت کنند در این صورت ممکن است منابع هزینه کرد ما مثلاً با ساخت فرودگاهی در منطقه‌ای که نیازی نیست هدر رود.

وقتی در امور مدیریت و دستگاه‌های اجرایی دخالت می‌کنیم باید شاهد عوارض سوء آن نیز باشیم زیرا بنیان نیروی انسانی در سازمانها تضعیف می شود و در این شرایط نمی توان شاهد ارتقای بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی بود

وی افزود: وقتی در امور مدیریت و دستگاه‌های اجرایی دخالت می‌کنیم باید شاهد عوارض سوء آن نیز باشیم زیرا بنیان نیروی انسانی در سازمانها تضعیف می شود و در این شرایط نمی توان شاهد ارتقای بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی بود.

 استاد دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: اگر مجلس به دنبال نظارت بیشتری بر انجام وظایف در دستگاه‌های اجرایی است می‌تواند با تصویب قوانین و مقررات مورد نظر خود نظارت های خود را بر امور قوه مجری بیشتر کند زیرا دخالت در امور قوه مجریه می تواند به کاهش بهره وری و ایجاد فساد در دستگاه های اجرایی منجر شود.

تبدیل دارایی ها به جنس دیجیتال ضروی است
«سید ولی الله فاطمی» کارشناس برجسته فضای دیجیتالی و فناوری در این همایش گفت: دارایی‌ها در زمان حاضر باید به جنس دیجیتالی تبدیل شوند و در این صورت می‌توانیم شاهد ارتقاء بهره‌وری در بخش‌های مختلف کشور باشیم.

این کارشناس برجسته فضای مجاری و دیجیتالی به دگرگونی‌های پارادایم در قلمرو فضای سنتی با فضای دیجیتالی اشاره کرد و گفت: در فضای دیجیتالی حکمرانی داده ها است، اما در فضای سنتی قلمروها در چارچوب حاکمیت ملی انجام می‌شود.

توسعه فضای دیجیتالی در کشور سبب شده است که در کمترین زمان ممکن هر کاری بدون خطا انجام شود به طوری که پرداخت سود سهام عدالت به ۴۵ میلیون نفر از سهامداران بدون اینکه به جایی مراجعه شود به سهامداران پرداخت شد و این نقش استفاده از فناوری های جدید را به نسبت روشهای سنتی به خوبی نشان داد

فاطمی افزود: توسعه فضای دیجیتالی در کشور سبب شده است که در کمترین زمان ممکن هر کاری بدون خطا انجام شود به طوری که پرداخت سود سهام عدالت به ۴۵ میلیون نفر از سهامداران بدون اینکه به جایی مراجعه شود به سهامداران پرداخت شد و این نقش استفاده از فناوری های جدید را به نسبت روشهای سنتی به خوبی نشان داد

یازدهمین همایش ملی بهره‌وری ایران با هدف «تبیین نقش نوآوری و بهره‌وری در تحول و توسعه اقتصادی و عبور از موانع و محدودیت‌های رشد و پویایی اقتصاد» در چهار محور «نوآوری و بهره‌وری»، «فرهنگ و بهره‌وری»، «بهره‌وری، اقتصاد و کسب‌وکار» و «بهره‌وری، دولت و نظام اداری» با حضور جمعی از  صاحب‌نظران، کارشناسان و اساتید برجسته در حوزه‌های مدیریت، اقتصاد و بهره‌وری روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه سال جاری به مدت دو روز به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار بازار قرار است در این دو روز در میزگرد تخصصی "نوآوری و بهره وری"نصرالله جهانگرد رییس هیات مدیره انجمن بهره وری ایران، اسفندیار اختیاری رییس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی، مهدی کشمیری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و سید ولی الله فاطمی بنیانگذار مجموعه توسن نوآوری های بهره وری بررسی می کنند.

در میزگرد تخصصی و نشست دوم با عنوان" بهره وری، اقتصاد و محیط کسب و کار"، مسعود نیلی عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، داوود دانش جعفری عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و محمدحسین عمادی نماینده دائم و سفیر سابق ایران در فائو و مدرس دوره نوآوری در دانشگاه شان دنگ چین تاثیر بهره وری بر رشد اقتصادی و رونق کسب و کار بررسی خواهند کرد.

در سومین میزگرد تخصصی با عنوان "بهره وری، دولت و نظام اداری" یازدهمین همایش ملی بهره وری محمود عسگری آزاد رییس هیات مدیره بیناد برکت، سید حمید خداداد حسینی استاد دانشگاه تربیت مدرس و بهرام جلوداری ممقانی عضو هیات مدیره انجمن بهره وری ایران حضور خواهند داشت.

در میزگرد تخصصی چهارم که روز ۲۷ مهرماه سال جاری با موضوع  " بهره وری و فرهنگ " برگزار خواهد شد محسن حاجی میرزایی عضو هیات مدیره انجمن بهره وری ایران، محمد فاضلی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، احمد روستا استاد دانشکده دانشکده مدیریت و حسابرداری دانشگاه شهید بهشتی و اشرف بروجردی در این زمینه بحث و گفتگو خواهند کرد و تمام میزگردهای این همایش روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه سال جاری از طریق لینک www.aparat.com/irpa_ir/live  قابل مشاهده است

 در این همایش دو روزه که با موضوع نوآوری، بهره وری و اقتصاد پیشرو از سوی انجمن بهره وری ایران و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می شود، وضعیت بهره وری در ایران در چهار میزگرد و نشست تخصصی در زمینه «نوآوری و بهره وری»، «بهره وری، اقتصاد و محیط کسب و کار»، «بهره وری، دولت و نظام اداری» و «بهره وری و فرهنگ» توسط متخصصان و کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار می گیرد تا با ارتقا بهره وری در کشور شاهد تحولات اساسی در حوزه های مختلف اقتصادی و نظام اداری کشور باشیم.

کد خبر: ۱۱۲٬۷۴۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha