زهرا ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: یکی از اصلی ترین چالش های موجود برای کسب و کارهای نوپا و هنرمندان صنایع دستی عدم بازار فروش مناسب است.
مدیر کل بانوان استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با معرفی این کسب و کارها به پلتفرم های فروش زمینه برای توسعه و تسهیل روند فروش کالا فراهم می شود.
وی افزود: این پلتفرم ها کالا ها را در معرض بازدید کنندگان زیادی قرار می دهند به همین دلیل امکان جذب مشتری برای صاحبان کسب و کار افزایش پیدا می کند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه، تاکنون ۲۲۰ کسب و کار در رشته های مختلف به این پلتفرم ها معرفی شدند، تصریح کرد: ️راه اندازی خانه های مهارت در محلات و مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان از جمله سکونتگاه های غیر رسمی و روستاها با جدیت دنبال می شود.
وی با بیان اینکه، ۴۹درصد جمعیت استان سیستان و بلوچستان را بانوان تشکیل می دهند، گفت: ارائه تسهیلات ویژه کارفرمایی در چندین مرحله با همکاری دستگاه هایی نظیر کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی نیز انجام شده که سبب مهارت آموزی بیشتر و ورود زنان به بازار کار شده است.
مدیر کل بانوان استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این روند به صورت مستمر برای تقویت بازار های فروش و بازار سازی دنبال می شود.
نظر شما