به گزارش بازار، حمیدرضا اخوان، افزود: فروردینماه امسال سه میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش جوجه استان انجام شد.
وی ادامه داد: از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون نیز ۲ میلیون و ۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در این استان انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است و پیشبینی میشود تا پایان اردیبهشتماه این رقم به سه میلیون و ۱۵۰ هزار قطعه برسد که دراین شرایط افزایش حدود ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل محقق میشود.
سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان مرکزی انجام شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به تولید ۸۰ هزار تن مرغ و حدود ۳۸ میلیون قطعه جوجهریزی در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان تولید حدود ۵۰ درصد بیش از نیاز استان بود که پیشبینی میشود در سال جاری نیز روند افزایشی تکرار شود.
اخوان درخصوص قیمت مرغ و شرایط مرغداران تصریح کرد: متاسفانه قیمت مرغ زنده کمتر از هزینهای است که مرغدار متحمل میشود و مرغدار حدود ۱۲۰ تا ۱۷۹ هزار ریال متضرر میشود.
وی افزود: سه کشتارگاه استان برای جبران بخشی از ضرر مرغداران، مرغ مازاد بر نیاز استان را خریداری میکنند که بخشی از ضرر مرغداران جبران شود، اما نیاز به اصلاح قیمت در بازار وجود دارد.
به گزارش ایرنا، استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهرهبردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژهای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.
نظر شما