به گزارش بازار، سید صولت مرتضوی چهارشنبه شب در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری آذربایجانغربی ضمن تقدیر از مدیران حوزه اشتغال این استان اظهار کرد: تلاش همهجانبه دستگاه کار و اشتغال در رسیدن به هدف ثبات اقتصاد کشور است و امروز نرخ بیکاری ۶.۷ درصدی، خبر از کاهش حدود پنج درصدی این نرخ دارد.
وی با اشاره به عنوانگذاری سال بهنام رشد تولید و مهار تورم از سوی مقام معظم رهبری افزود: ثبات اقتصادی مقدمه رشد مطلوب هر کشور است و هر کشوری اگر با عدم ثبات اقتصادی روبرو باشد، تبدیل به اقتصاد سفته و سوداگری میشود.
مرتضوی با اشاره به رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم گفت: ثبات، مقدمه رونق و بستر مذاکرات اقتصادی با کشورهای مختلف را فراهم میکند.
وزیر کار ادامه داد: ثبات اقتصادی بسترساز سرمایهگذاری مردم و در نهایت سبب سرازیر شدن سرمایههای خارجی و ایرانیان خارج از کشور به ایران میشود.
مرتضوی با تاکید بر لزوم همهجانبه دولت برای رسیدن به آرمانهای اقتصادی افزود: دهه ۱۴۰۰ دهه ثبات اقتصادی است که در صدد رسیدن به رشد اقتصادی ۲ رقمی هستیم.
وی با اشاره به اقتصاد حوزه نفت گفت: در حوزه نفت و میعانات گازی به ۱۶.۵ درصد رشد اقتصادی رسیدهایم.
مرتضوی با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد رونق در حوزه مسکن، کشاورزی و خدمات هستیم افزود: امروز دولت مردمی توانسته رکود مسکن را تبدیل به رونق کند و رکود کشاورزی و خدمات نیز به موازات آن در مسیر رونق قرار گرفته است.
وی نرخ بیکاری کل کشور در سال گذشته را ۹ درصد اعلام کرد و گفت: کمترین نرخ بیکاری در ۲ دهه اخیر مربوط به عملکرد دولت سیزدهم است که با این حساب، نرخ بیکاری کل کشور در بهار ۱۴۰۲ به ۸.۲ رسیده و نرخ مشارکت اقتصادی در سال ۱۴۰۲ نیز افزایشی است.
وی ادامه داد: نرخ دریافت کنندگان بیمه بیکاری، نرخ بیکاری زنان، فارغ التحصیلان و جوانان در دولت سیزدهم همواره کاهشی بوده و در ادامه آن تعدیل کارگران در کارخانجات، بیکاری نیز سیر نزولی دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: در این دولت ۵۴۰۰ واحد راکد احیا شده و به چرخه تولید بازگشته است.
مرتضوی با بیان اینکه بیتالغزل و جامعیت حوزه عمران در توسعه زیرساختها و توسعه دیپلماسی کشور در ارتباط با کشورهای همسایه است افزود: دعوت رسمی پادشاه عربستان از جمهوری اسلامی ایران و عضویت ایران در پیمان همکاری شانگهای نشان از سیاست عزت، حکمت و مصلحت این دولت است که حاکی از نگاه متناسب سیاست خارجی است که باعث شده بسیاری از مخالفان امروزه به موافقین تبدیل شوند.
نظر شما